sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Working Space

Kotona kävi se klassinen. Eli lapset päätyivät asumaan vain Topoliinon huonetta ja pienemmän buduaari jäi käyttämättömäksi. Miksi pitää yhtä huonetta ilman funktiota vain sen vuoksi että sitten joskus lapsi sen oman tilansa tarvitsee? Minusta leikeille riittää vallan mainiosti yksi huone ja samassa nuo hupulaiset nukkuvatkin. Kyllä huonekalut aina kiertoon saa, kun käyttötarpeet sitten joskus muuttuvat. Tosin nyt tuntuisi vaikealta ajatus luopua tuosta Iskun vm -67 kirjoituspöydästä, minkä muutamalla kympillä kotiinkuljetuksineen Torista hankin. Työtilaa olemme aina vähän kaipailleet ja nyt sellaiseksi päätimme huoneen muuttaa ja majoittaahan tuolla mahdolliset yövieraatkin:)

Alakerrassa tyhjänpanttina ollut Ikean Hektar-valaisin pääsi työhuoneen nurkkaan tuomaan vähän särmää muutoin niin ruskeaan tunnelmaan.
Työpöydän ylälaatikko on muita ohuempi ja siellä on koko laatikon käsittävä irrotettava lasi. Viisaampi voisi kertoa mihin tarkoitukseen moinen laitettu! Minä jo suunnittelin että laitan kauniita kasveja sinne painoon, mutta varmaan jokin käytännöllisempi syy lasille on alunperin ollut.
Mummelin hyllykkö oli juuri passeli toimistotarvikkeille ja tulostinkin papereineen mahtui kun hyllyjä hilasin vähän ylöspäin. Huomasin, että joka seinälle on päätynyt sattumalta taivasaiheisia juttuja; Topoliinon ja minun yhteinen kuu-maalaus, aurinkopeilit ja pilviposteri. Liinavaatekaappi mikä toimii Mummelin vaatesäilytyksenä jäi tähän huoneeseen. Tavarat ja taulut vielä vähän hakevat paikkaansa..


Nyt kelpaa tehdä suunnitelmia ja merkintöjä kunnollisen työpöydän ääressä. Tehokasta viikon aloitusta kaikille!

Bianca**

Ei kommentteja: