tiistai 29. marraskuuta 2016

Vitriini

Hankin ensimmäisen vitriinini opiskeluaikoina Mokosta. Se oli tummanruskea ja puinen ja voi että olen harmitellut että sen joskus myin tilanpuutteen vuoksi eteenpäin. Vitriinit ovat ihania siksi, että sinne voi kerätä kaiken kauniin suojaan pölyltä. Nyt vitriinit on jälleen kovassa huudossa. Torissa myytiin tämä ruskea puinen vitriini parilla kympillä muuton tieltä pois ja minä pistin hihat heilumaan. 
Vitriinin kriteerinä minulla oli lasit myös kaapin sivuilla, mikä lisää huonekalun ilmavuutta huomattavasti. Väriksi halusin mustan valkoisella taustalla. Ensin irrotin etulaseista puiset raamit pois repimällä, sitten valkoista ja mustaa kalustemaalia pintaan. Välillä iski epätoivo raamien jättämiä liimajälkiä pois raaputtaessa ja ikkunanpieliä teipatessa ja maalatessa. Mutta onneksi jaksoin. 
 Ikeasta saa mielestäni parhaita led-kynttilöitä. Niiden "tulet" ovat kauniin sävyiset, kynttilät autenttisen näköisiä sekä helppoja sytyttää ja sammuttaa heilauttamalla ylösalaisin.
 Vitriinin sisään ladoin juhlavammat astiastot, pellavaliinoja ja pientä jouluista tilpehööriä.


Tänään on soinut ihana Lehmän valssi ja lapset ovat häärineet joululootasta löytämänsä tonttulakit päässä. Topoliino on yhä innostunut koristelusta ja paperisomisteita valmistuu ennätystahtia. Mummeli päivittelee synttärilahjojaan ja kävelee ympäri olohuonetta osoitellen tavaroita. Joulumieli on jäänyt taloksi <3

Bianca**

4 kommenttia:

OceanFront Walk kirjoitti...

On se hieno ja moderni ja kätevä! Hyvä että jaksoit!

Katri kirjoitti...

Mahtava tulos! Olitpa ahkera! :)
Ihanat joulutouhottajat <3

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos henkisestä tuesta :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos Katri, tulos ei kyllä ole mitään priimaa kun olen hätäinen ja aikaa vähän mutta omiin tarpeisiini kelpaa :)