keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Moon- juliste DIY

Kun jotain kuvaa tykitetään joka suunnalta niin kyllä siihen ihmismieli vain mieltyy (kunnes tulee ähky). Näin kävi kuu-aiheisten julisteiden kanssa, joita päädyin selailemaan mm. Society6:een mutta voi ne suolaiset hinnat. Etenkin kun edellinen posteri putosi taannoin maahan ja lasi raameineen meni pirstaleiksi ei huvittanut laittaa yhtään enempää rahaa julistehommiin. Rikki menneen kehyksen taustapahvi kuitenkin oli jäänyt talteen ja siihen sitten Topoliinon kanssa innostuimme hahmottelemaan omaa kuuta. 

Hyvässä yhteistyössä toimimme ja ainoa "neuvoni" oli että ei mieluiten mustalla koko kuuta. Käytimme erilaisia tekniikoita, joita olemme yhteisen taiteilutaipaleemme aikana oppineet. Oli mukavaa maalata samaa työtä oman lapsen kanssa, suunnitella, mallailla ja vaihtaa mielipiteitä <3

Ensin piirsimme ympyrän keskelle pahvia älppäriä apuna käyttäen. Sitten märillä siveltimillä vuoroin sinistä ja valkoista vesiväriä koko kuu täyteen. Seuraavaksi otimme käyttöön mustan ja valkoisen akryylimaalin (Tigerista vuosi sitten muutamalla eurolla hankitut) joita laitoimme pieniä maalipisteitä sinne tänne märkiin kohtiin jolloin ne levisivät kauniisti. Puffypainting (sekoita vähän liimaa ja partavaahtoa/suihkumoussea) on meille molemmille mieleinen, joten sitäkin testasimme tähän työhön. Valkoiset vaahtokokkareet toivat hauskaa tekstuuria kuuhun. Lopuksi lapsi sirotti vielä suolakiteitä koko komeuden päälle mikä tekee pinnasta rosoisen.


Meillä maali roiskui reunojen yli ja itse maalasin akryyliväreillä ensimmäistä kertaa elämässäni, joten jälki on hmmm kokeilevaa;) Näiden kuvien ottamisen jälkeen vielä suurensin kuuta sen verran, että tuo yksi eniten häiritsevä rajanylitysveto hävisi.
Mutta siis vinkkinä jollekin joka edullisesti mielii it-julisteen kotiinsa. Ja kauniin käsialan omaava taiteilee lisäksi tekstin;
I love you to the moon and back 
:D

Minä jo haaveilen aamukahvista mutta nyt unta väliin! 

Bianca**

Ei kommentteja: