tiistai 13. syyskuuta 2016

Käykö teille koskaan näin?

Onnistut tekemään hyvännäköisen kampauksen samalla kun tuijotat koomassa Pikku Kakkosta tai odotat saunan lämpiämistä. Mutta auta armias kun seuraavana päivänä yrität loihtia jotain peilin ja hiusvärkkien voimin lähtiessäsi treffeille. Meikkikin on aina mielestäni tuoreena typerä mutta se minkä peset illalla näyttää hyvältä.

Löydät aina vielä yhden haarukan pinttyneessä liassa kun olet juuri käynnistänyt tiskikoneen.

Kotitöitä helpottaaksesi teet ison pannullisen ruokaa, jotta seuraavan päivän lounaan voi vain lämmittää jääkaapista mutta päädyt syömään aina koko pannullisen.

Ja aina kun jätät ruokaa huomiselle muistat sen seuraavana päivänä  vasta kun otat kaapista juuri valmistamaasi huttuun jotain lisukkeita.

Aina kun olisi aikaa, mahdollisuus, rahaa, voimia ja ylipäänsä tähdet kohdillaan et keksi mihin ryhtyä. Kun kotona raikaa "äiti äiti äiti äiti" sinulla olisi sata houkuttelevaa projektia mielessä. Ja kuin minulle tehty- vaatteet tulevat kaupassa vastaan silloin kun olet kiireessä lasten kanssa hakemassa jotain eikä todellakaan ole mahdollisuus jäädä sovittelemaan.

Jätät seuraavaan kertaan (tai ystävällisyydestä toista kohtaan) cokista lasillisen verran pullon pohjalle, mutta sinne jääkaappiin se aina jää eikä kukaan juo koska niin pieni määrä laismiintuu heti.

Peset aina uudestaan ja uudestaan ne samat lapsen alushousut mitkä vannot heittäväsi pois tämän käytön jälkeen..sitten löydät ne taas pyykkinarulta ja viikkaat vielä tämän kerran kaappiin puhtaat kun ovat. Sukkien kanssa sama juttu kunnes häpeät neuvolassa silmät päästä kun tämä on tapahtunut hävettävän monta kertaa..

Mut hei näissä oli ihan ehjät varret jotka lähtiessä pilkistivät kengistä..

Terveisin,
äiti-ihminen

4 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kuulosti todella tutulta kaikki!!! :D

Bianca Bernard kirjoitti...

Hyvä, etten ole ainoa :D

Katri kirjoitti...

Se on just näin! :'D

Bianca Bernard kirjoitti...

Heh huojentavaa! Toivon kyllä ettei oma äiti huomannut tuota alinta kuvaa :D