keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Elintärkeä eteisen naulakko

Meidän eteisessä ei montaa ehjää seinää ole ja siksi päädyinkin laittamaan pääsijaisen vaatesäilytyksen eteisestä aukeavaan varastohuoneeseen. Sisustuskuvissa avonaulakko on toki kaunis, mutta eriväriset talvitakkiröykkiöt ja kyljessä kirkaskuosiset kurahaalarit tosielämässä ei hivele silmää. 
Taideteollisen korkeakoulun, tutummin Taikin alakerrassa sijaisevasta Kynä ja paperi-liikkeestä löytyi meidän tyyliin sopiva hyllykkö pipoille ja pientavaroille.  Jos joku fanittaa yhtä lailla aitoa vintagea, suosittelen pistäytymään Kynä ja Paperi- liikkeessä Helsingin Arabiassa. Mm. monen tuntemat String-hyllyt ovat selvästi ottaneet vaikutteita näistä oikeasti vanhoista teak-kalusteista. Alaosassa on kätevät kaksi laatikkoa minne voi sulloa ne ei niin kauniit lapsiperheen jutut, kuten kosteuspyyhkeet. Alimmalla hyllyllä meillä on yleensä aina jonkin sortin luonnonaarre-näyttely kun poika kotiuttaa käpyjä ja tammenterhoja. Keppipä sieltä näyttääkin juuri pilkistävän... 


Mutta kuitenkin se avonaulakko kaiveli mieltä ja säästetyt tuparirahat polttelivat taskussa. Olisi voinut toki sijoittaa kuivausrumpuun tai muuhun järkevään mutta lopulta mieskin myötäili suht kallista design-hankintaa pauhattuani aikani arjen toimivuudesta, kuinka me TARVITSEMME naulakon ja kuinka KÄTEVÄÄ siihen on sitten yhtä ja toista laittaa. 
No lopun ehkä arvaattekin..naulakko hankittiin ja siinä roikkuu tasan tarkkaan lasten (naulakkoa ajatellen hankkimani) kauniit reput, oma hattuni ja käsveska. Kyllä siihen on töistä kotiutunut mies muutaman kerran takkinsa kätevästi laittanut roikkumaan ja minä sen hetken päästä vielä kätevämmin siirtänyt varastohuoneen naulakkoon piiloon. Onkohan täällä muita ole kuin kotonasi mutta älä laita noin- naisia? 

Bianca**

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yksi o/ :D
Mut onhan noi nyt hienoja, siitä ei pääse mihinkään! Ja ainiin, me tarttettais se kuivausrumpu muuten... nimim. lakanapyykkiä roikkuu ympäri kämppää taas koko talven kuivumassa... :/

Bianca Bernard kirjoitti...

Niin tosiaan, talvi! 8O Saunaanhan vois virittää langan..!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Wautsi, miten hieno hylly ja naulakko myös!
Jep, kieltämättä vähän samaa vikaa :D

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo Kyniksestä tekee löytöjä! :) Niillä on fb-sivut joilta voi bongailla ihanuuksia..