torstai 14. heinäkuuta 2016

Terveystorstai - Terveellinen maapähkinä/suklaajäätelö

Tiedättekö tunteen, kun yrittää olla sokeritta ja joka ikinen terveellinen herkkuresepti sisältää banaania ja maistuu juuri ja usein ainoastaan siltä. Ja juuri se banaani tulee korvista ulos. En voi kieltää, etteikö tämäkin banaanimakua paljastaisi mutta ei niin pahasti. Ehkä juju on kahdessa maussa samassa jälkkärissä ja raakakaakao todella peittää paljon. Tämä on niin hyvää kuin kuvakin antaa ymmärtää. Trust me! Pidän nykyään aina pari banskua pilkottuna pakkasessa, koska se huutava hyvän tarve tulee salakavalasti eikä silloin tee enää mieli odotella parin tunnin jäädytysaikaa..Tehkää perässä

Sinulle ja hänelle
tarvitset:
Pari jäistä banaania
Reipas ruokalusikallinen maapähkinävoita (luomu!)
Kuivattu taateli tai kaksi
puoli desiä Raakakaakaojauhetta
(Vaniljajauhetta tujaus)
Päälle
Agavesiirappia erityismakean ystäville (kyllä kiitos)
luomumysliä
(mulperimarjoja)

Laita puolet banaaniviipaleista tehosekoittimeen kera maapähkinövoiklöntin. Vatkaa sekaisin ja lado seos  tarjoilukulhoihin. Laita seuraavaksi tehariin loput banskut, raakakaakaojauhe (ja vaniljajauheen) ja taateli ja asettele seos vaalean massan kylkeen. Truuttaa päälle agavesiirappia, ripottele vähän luomumysliä ja mulperimarjoja ja nauti! Kauniimmalta näyttäisi korkeassa jälkiruokakulhossa päällekkäin aseteltuna, mutta minä nimenomaan halusin maut erilleen. 
Sanoinko jo, että tää oli hyvää??!!

Bianca**

Ei kommentteja: