maanantai 30. toukokuuta 2016

Viikonloppuna..ja viikolla

Viikonloppuna vihastuin erään viikarin omatoimisesta aamukuuden maalausprojektista (voihan kalustemaali!!) ja sain kylään kultaisen ja kauan odotetun kolmikon. Yöllä pitelin välein Fossumia ja välein flunssaista Mummelia kun unelle ei annettu sijaa. Ruokapuoli, joka sen paremman mielen yleensä kaivaa esille sairastelun keskellä käsitti pitsaa, kalapuikkoja ja pakkasteemaan sopien jäätelöä joka välissä. Eikä tullut niistä parempi mieli ei. Soitin sydänystävälle, sättäsin toiselle ja suolsin samaa valitusvirttä siskollekin. Ja avautuminen auttoi - siivosin kodin, kastelin kasvit ja Kayla Itsinesin ohjeilla treenasin puoli tuntia. Sauna päälle ja avot!

Ikeareissu ja kehykset peruuntuivat taas kun kuskikin sairastui, mutta onpahan jotain kivaa tällekin viikolle. Tosin Topoliino tuntuu sairastuvan samaan tautiin kuin siskonsa. Kuume ja valuva nenä ovat vain jotain niin outoa tällaisena hellepäivänä!

Ilta-aurinko paistaa ihanasti keittiöön, ovesta tulvii suloinen syreenin tuoksu ja Mummeli höröttää isänsä käsissä "rakettina" suu ammollaan. Ja vetiset silmät sirkuttaen, raukka! Topoliinon huoneessa puolestaan vaikeroidaan jo siihen malliin, että nyt taitaa olla parasta ryhtyä kuumentamaan höyrytysvettä ja siirtää tämän postaaminen myöhäisemmäksi. Voi näitä mussuja <3

Tsemppiä viikkoon!

Bianca**

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi ei. Pikaista paranemista! <3

OceanFront Walk kirjoitti...

Toi kai kuuluu teemaan, tässä tuttavan FB-päivitys (kahdet kasoset ja muita lapsia) kuluneelta viikolta: "Huisin kiva tauti. Liinu oksensi viikko sitten pe-la. Liisi oksensi su-ma. Vertti oksensi kai ti-ke. Kosti oksensi pe-la. Panu sai taudin la-su yönä. Pietu oksentaa nyt. Tässä alkaa jo vähän omastakin puolesta jännittää :/."

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos, uinti tais parantaa pojan, Mummelikin tointui vähemmän kitiseväksi. Enää kitisee äiti jonka kurkku on käheä ja pää kipeä :/

Bianca Bernard kirjoitti...

No huh..kirjoitettuna kuulostaa kaoottiselta, varmasti on ollut melkoinen härdelli livenä.. Sympatiaa ja tsemppiä voit lähettää ystävällesi minunkin puolesta! Tai toivottavasti tauti on siellä jo ohi:)