sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Viikonloppuna...Vanha kunnon omenahyve vaniljakastikkeella toimii aina
Lipasto in the making
Ystävän tuoma istuinsuoja on ihana!
Välipalaksi Topoliino toivoo aina hedelmälautasta, patiolla syötynä, säällä kuin säällä.


Joku on kyllä näemmä aloittanut pölyjen pyyhinnän, mutta jäänyt homma vähän kesken..

Mummeli treenaa kuningattaren tervehdystä..vielä kun oppii mikä raaja


Tämä collegemekko on päällä aina kun ei pesussa

Viikonloppuna jatkettiin siitä mihin edellisellä helleaallolla jäätiin. Paistattelua patiolla ja puutarhahommia pihalasit päässä. Juuh, näitä kärpäslätkiä en kehtaa kaupungin kaduille ylle pukea, mutta omalla pihalla menevät aurinkosuojana. Olimme lasten kanssa kolmistaan koko viikonlopun, mutta sentään yksi italiaano omistajineen tuli meitä viihdyttämään lauantaina. Topoliinolle iskikin kova koirakuume ja tulevalle haavelemmikille päätti nimeksi Teko. Koiraa meille tuskin tulee, sillä minä en niitä osaa hoitaa, mutta kylään noita karvakavereita on ihanaa saada! Ja tietenkin heidän omistajansa!<3  PilasimmeTuunasimme ystäväni kanssa yhden Torista hankkimani lipaston ja vaikka lopputuloksesta louskutimme yhtä sun toista vitsiä, niin kyllä se kuitenkin silmää miellyttää. Laitan lipastosta myöhemmin ihan oman postauksen.

Sunnuntaina oli suloista saada perhe taas koolle. Minä huhkin punaisena puolen tunnin bikinibody-jumpan, biletin Antti Tuiskun tahtiin (sata salamaa aah on Topoliinon tämän hetkinen suosikki) ja sain selkääni rusketusrajat. Marsipaanimummelille tuli mittariin puoli vuotta ja parin päivän soselakon jälkeen mussutti merkkipäivänsä kunniaksi puolikkaan banaanin.

Nyt iltapalaa ja ideointia ensi viikolle. Mitäs teillä on suunnitelmissa?

Bianca**2 kommenttia:

OceanFront Walk kirjoitti...

Oli kyllä hauskaa! Italiaanokin pötkötti siellä sulassa sovussa vauvan kanssa a Topo hoiti niin huolellisesti, että täytyy ottaa uusiksi <3

Bianca Bernard kirjoitti...

Ehdottomasti! Kiitos kun kävit <3