sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Viikonloppuna...

Viikonloppua vietimme kolmistaan, sillä Topoliino oli vanhempieni kanssa mökkeilemässä. Meillä oli suunnitelmissa lähteä ajelulle Porvooseen tai johonkin, kun Topoliinolle se autossa istuminen ei niin ratkiriemukasta ole, (ja itselläni kipeytyy niskat siitä taaksepäin kääntyilystä) mutta eipä tuo auto ehtinytkään korjaamolta joten ihan kotosalla oltiin. Tähän on tultu - ilman autoa ei tee elettäkään. Ei vaan ensi viikolla sitten sitäkin enemmän, kun pojan kanssa kurvataan bussilla sinne tänne. Se uusi saarikin olisi mukavaa katsastaa, Vallisaari meinaan.

Yhden vauvelin kanssa aikaa tuntuu riittävän vaikka mihin ja päiväuniinkin on mahdollisuus jos malttaisi. Mutta ei meinaa malttaa, kun sisustushommelit saavat aikaan levottomat kädet ja hyrräävän mielen.

Viikonloppuna iski myös jokin tarmonpuuska ja kävin uudestaan Kayla Itsinesin ohjelman kimppuun.  Kolmisen vuotta sitten tilasin sen jonkin ilmais/aloituspaketin ja päädyin sitten kuitenkin treenailemaan ihan omia liikkeitäni. Kirjasen pariin en päätynyt nytkään, mutta googlasin tuon jumppagurun ohjeita noudattavia treenivideoita ja tein sitten youtuben avustuksella 30minuutin ohjelman(<--KLIK tuolta sporttimimmiltä näytti löytyvän seuraavankin treenin ohjaus, joten taidan jatkaa hänen matkassaan.) Melkein tuntihan siihen hurahti, kun tuon tuosta pyörrytti, oksetti tai tärisytti liikaa. Rankkaa hommaa, niin kuin liikunta nyt aina alkuun on. Nämä lyhyet treenit ovat kuitenkin aina olleet mun juttu ja nykyään kun saliakaan ei ole parin korttelin päässä on kotijumppa oiva vaihtoehto äiti-ihmiselle. Jumpan jälkeen maistui terveellinen salaatti joka kompensoi aiempaa karamelliähkyä..(kiitos vain tuliaisista ystävälle:) )
Mummeli aloitti aktiivisen kierimisen ja nostelee peppuaan siihen malliin mahallaan ollessaan, että jokailtainen vauvahierontatraditiokaan ei ole enää mikään hiljainen pötköttelyhetki. Hän sai viikonloppuna myös vauvaseuraa, kun ystäväni poikkesi lapsineen kylässä<3 Pikkuneitoset ovat saapuneet maailmaan vain päivän ikäerolla ja melko samankokoisia tylleröitä olivatkin. Huomenna Mummelin "filmitähtenä" olo loppuu tai huomion määrä ainakin puolittuu, kun saamme Topoliinon takaisin kotiin.

Mukavaa vaihtelua tällainen hiljaiselo, mutta on kyllä ihanaa saada pesue taas yhteen! Ja leivänmurusia on pöydillä, uusi vessapaperi laittamatta telineeseen ja eteisen kengätkin sikin sokin kun mun pikkuapulainen ei ole kotona näitä (oma-alotteisia huom!) tehtäviään suorittamassa :) <3

Hyvää yötä ja huomenta  ja uutta viikkoa!

Bianca**

Ei kommentteja: