sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Viikonloppuna...

Viikonloppuna löytyivät varpaat ja kaksi valkoista hampaanalkua alaleuasta. Viikonloppuun mahtui Voice of Finlandin finaali, vierailu Hämeenkylän kartanossa sekä viisikuisen Mummelin neuvolatarkastus. Viikonloppuna otettiin varaslähtö vappuun simasiemauksin, edistysaskel pienimmän unirytmissä ja valokuvia enemmän kuin koskaan. Kartanovisiitti oli säiden ja Mummelin simahdusten suhteen hyviä ajoituksia täys. Ehdin nauttia rauhassa ihanasta brunssista ja pihamaalla auringosta ja kotiin kelpasi kurvata jäätävän räntäsateen vihmoessa auton puskuriin.

Lauantaina loihdittiin lastenhuoneen seinille viihtyisyyttä, Lambretan (entinen keinuhevonen:) moottoriin lisäosia sekä Lidlin antimista kelpo lounas. Lamputkin pääsivät kattoon, lampetit vielä lepäävät senkin päällä koukkuja kaivaten. Pyhänä pidin aika monta puhuttelua, piiskasin mattoja ja itseäni lenkkipolulla. Maltoin mieleni marketin karkkihyllyn kohdalla, mietin maapallon kuormittumista ja maksoin laskuja. Parasta oli kun sain siskon perheineen vierailulle <3 Topoliino on näistä lempi-ihmisistä aina ihan pähkinöinä ja minusta on mahtavaa  ruotia läpi viimeaikaiset aiheet, tulevat tapahtumat ja nauraa prekottaa kahvikuppien kera.
Ei anneta takatalven tai hyytävän ilman madaltaa mieltä eihän? Kyllä se kevätsää sieltä taas palaa, toivottavasti jo ensi viikolla:)


Bianca**

Ei kommentteja: