keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Muutoksia

Se käsi ylös joka päiväuni/kerhoaikaan etsiytyy herkkukaappiin! Minulla nousee molemmat! Vaikka tiedän kuulostavani rikkinäiseltä levyltä niin yrityksen puutteesta minua ei voi syyttää! Tässä jälleen muutamia muutoksia kokeiluun:

Juo vaikka vettä se kaksituntinen, jolloin lapset ovat pois silmistä. Kaksi tuntia pystyy kuka vain hillitsemään itsensä, eikös? Kun vain päättää ja katkaisee huonon tavan. Kippasin pojan kerhoon ja pienempi pötköttää patiolla päiväuniaan. Tässä neljännen vesilasini kanssa istuessa tuntuu olo paljon tehokkaammalta kuin jotain sokerista järsittyäni. Ja ajatelkaa miten se vaikuttaa jo viikossa, entä kuukaudessa! Vain päiväuniaika, you can do it! Illalla on toinen koettelemus, mutta babysteps..

Tee vauvalla maastavetoja, kun hän on seurankipeä, mutta omat ajatuksesi haikailisivat helmetin ilmaislehtiin. Siis äidille haaraseisonta, vauva poikittain käsivarsille ja ylös alas ylös alas selkä suorana. Vauva saa ansaitsemansa huomion, äiti kiinteytyy.  Win win!

Iltarumba vaatii aina palkinnon. Ota suihku/sauna ensihätään ja mene  sinne heti kun lapset nukahtavat. Saunatuoreena suklaan syöminen ei enää houkuta niin kamalasti. Ja sitten sen sisustuslehden pariin kaikessa rauhassa:)
Kalorittomat kakut kuten ajan henkeen kuuluu..

Bianca**

2 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Jep! Täällä lasten nukkuumaan lähtiessä koittaa se aika... Olen siirtynyt jäätelöön, edes vähän terveempi vaihtoehto kuin suklaa...

Bianca Bernard kirjoitti...

Hei joo! Jätskiä todellakin voi syödä hyvillä mielin! Karkkien lisä-väri-mitälie-aineita ajatellessa jäätelöhän on suorastaan superruokaa:D