sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Topoliinon 4v synttärit

Tein esikoiselleni valokuvakirjan syntymäpäivälahjaksi, koska albumien katselu on yksi hänen lempipuuhistaan. Niitä katsotaan yhdessä ja niistä keskustellaan. Eniten häntä yhä kiinnostaa se kuka ihmisistä on kuollut ja kuka elää. Kotimme tauluista tutut Tsoorts Märrison (George Harrison) ja Märilin Monrou  vilisevät vertauskohteina kun poika selvittää kuka kuoli ensin ja kuka oli elossa milloinkin. Myös Aleksis Kivi saatetaan mainita tässä yhteydessä. (älkää kysykö miksi!) Lahja-albumiinsa valitsin vain elossa olevia ihmisiä, josko tuo ankea aihe vähän jo väistyisi:)

Topoliinon syntymäpäiviä juhlittiin eilen. Hän tilasi Mikko-Mallikkaan kirjasta bongaamansa "vekkulihatut" omiinkin juhliinsa joten häthätää vanhasta lahjapaperista sellaiset tein. Vieraita odottelimme jo hyvissä ajoin porraskäytävässä. Muistan omastakin lapsuudesta, kuinka se vieraiden tuloa edeltävä tunne oli kaikista paras!
Poika sai päättää tarjoilut ja ohjelmankin. Toiveiksi tuli ongintaa, puuroesitys(äidin kanssa esitettynä) ja leikkiä. Ohjelma tosin eli sillä saimme yllätysvierailulle Herra Pallopään, joka kirvoitti sellaisen naururemakan että!
Herra Pallopää saavutti suuren suosion

Niin saanko esitellä: Herra Pallopää!!
Tarjoiluksi Topoliino halusi suklaamunia, kakun, popcorneja ja karkkeja. Minä lisäsin pöytään riisipiirakat, pasteijat ja rypäleet.
Vappuhuiskasta saksimani "konfetti" oli helppoa imuroida juhlien jälkeen
Eräs extempore näytelmäkin nähtiin, vessahuumoria kirjaimellisesti. 

Vapise teatterikorkeakoulu
Juhlista jäi tosi hyvä mieli kaikille ja Pikkumummelikin pääsi innokkaiden hoitajien paijattavaksi herättyään juhlien jo lähestyessä loppuaan.  Kiitos kaikille juhliin osallistuneille ja hyvää ystävänpäivää muillekin!<3

Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Onnea sankarille! Ihana ja niin liikkis ikä. :') Ja ihanat juhlat, onnenpoika! <3

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos ja ikä on kyllä liikuttava..eniten ehkä siksi että lapsi kasvaa nyt ihan kohisten ja kaikki se pikkupoikamaisuus rapisee ihan silmissä..