tiistai 19. tammikuuta 2016

Sitku(vaatehaaveilua)

Vaikka tämä arki pitää tiiviisti ihan tässä hetkessä ja ajatukset aamulla yltävät lähinnä puistoilun jälkeiseen lounastarjontaan olen kova haaveilemaan ja fiilistelemään tulevaisuuden tapahtumia. Tekemään niitä sitten kun suunnitelmia.

Myös vaatehankintojen saralla. Pimeinä iltoina on huvia tuonut vaatteiden suunnittelu, aikakausilehtien ja pinterestin pläräily. Olen kaavaillut mitä pukisin päälleni sitku lähden lähikauppaa tai leikkipuistoa pidemmälle. Tai juuri sinne, koska kauniin takin ei tarvitse tarkoittaa jäätymiskuolemaa.

Joten lähdetäänpä takista. Jokin villakangastakki olisi kiva. Yli polven mittainen jotta eri väriset mekot eivät pilkistele sotimaan kenkien värin kanssa ja riko harmoniaa. Tämä on tarkkaa;) Vyökin pitää olla, koska tykkään naisellisesta mallista. Ja tarpeeksi tilava koko, jotta sinne alle sitten mahtuu vaatekerroksia. Naftit takin hihat ja lepakkohihainen villapaita alla, yyh mikä yhdistelmä. Mukavuus ennen kaikkea! Tällaiset olisivat minun mieleeni.
Zalando, Mint&Berry
Zalando, Kiomi

Zalando, Mint&Berry
Sitten housut. Kaapista löytyy öhöm ehkä hieman liian innokkaan kirppismyynnin ja tyhjennyksen jäljiltä KAHDET housut. Nahkaiset ja farkut. Arvatkaa mahtuuko kummatkaan? No ei mahdu ei. Trikoolinjalla ja tunikoilla on siis menty mutta nyt tekisi mieli vetää ylle jotain skarpimpaa vaikka sitten koossa X. Ensi alkuun cashmere housut olisivat mukavat, mutta mustat farkutkin houkuttaisivat.

Ja jotain sinne takin allekin kai pitäisi laittaa vaikka meidän hissittömän talon portaita ravatessa kauppakassit ja vauva kainalossa toivoisin takin alle pelkän kantoliinan ja imetysliivit. Yhtä kuumissaan on aina Topoliino ja joskus tekisi mieli mesota omaa epämiellyttävää oloa yhtä kovaa:) Ja nyt tulee varmasti too much information, mutta ihan paras tunne on kotiin tullessa heittää kaikki vaatteet ihan alinta kerrastoa lukuunottamatta pois ja viimeistään viilentyä pakkaseen ja jääkaappiin ruokia pakatessa. Mutta sitten takaisin normihetkiin, kun ruumiinlämpö on kohdillaan. Nyt kiehtoo muhkeat paidat ja olkapäiden vilahdukset tähän tyyliin..Loput kuvat Pinterest
Tällaisia  vaatehaaveiluja tällä kertaa..Toisella kertaa voisin kirjoittaa vaatekaapistani jo löytyvistä lämmikkeistä. Mikä on sinun luottovaatteesi talvella?

Bianca**

Ei kommentteja: