tiistai 11. elokuuta 2015

Himottaa!

Tässä raskaudessa minulla on kaksi himotusta. Toinen on Granny Smithit; ihanan hapokkaat ja kirpeän mehukkaat omenat. Sanonta, että omena päivässä pitäisi lääkärin loitolla on muuten ihan puppua. Niin se kuume ja kurkkukipu vain tulivat vaikka näitä ihanaisen vihreitä palleroita olen vedellyt päivittäin vähintään kaksi jo muutaman kuukauden ajan. Jääkaappikylminä tietenkin.

Toinen himoni kohdistuu saippuaan. Enkä nyt puhu mistään hunajaisesta tai ruusuntuoksuisesta luksusvaahdosta. Ei, vaan halutuinta on ihan perus Imperial tai oliivisaippua. Voisin hieroa palasaippuaa naamaani kaiken aikaa, järsiä sitä hampaillani ja nuuskuttaa. Aah! Kantaisin omaa saippuapalaani mukanani laukussakin, jos sille olisi sopiva muovikotelo. Tämän kirjoitettuani minulla oikeasti valuu jo kuola ja leukaperiä kolottaa. Oi raskaus:D

On minulla muitakin himotuksia, mutta ne ovat pannassa. Ei sillä, että meidän saippuoistakaan hampaan jälkiä oikeasti löytyisi. Mutta metukka, ilmakuivattu kinkku, salami..oijoi. Viimeksi laitokselta kotiuduttuani minua odotti viimeisen päälle aseteltu sushi-kattaus ja vauvalahja keittiössä. Tällä kerralla voi hienoudet unohtaa, kunhan kaapista löytyy pullo jääkylmää zeroa ja iso salamipötkö. Sellainen Kauppahallin tiskiltä haettu, italialainen ihanuus. Leikata nitkuttaa siitä viipaleita ja kierittää ohut kuori pois. Jäystää sitkaa reunaa ja maistaa ihana lihaisa maku. Voi kyllä, olen tehnyt tämän mielikuvissani jo monta kertaa. Aijai. Kylkeen ehkä ciabattaa ja Lentävän Lehmän gorgonzolaa, mutta ne ovat vain sivujuttu.


Nyt lopetan näillä viime vuodenvaihteen kuvilla itseni kiusaamisen ja lähden keittelemään uutta rohtojuomaa..Olisi mukava kuulla mitä himotuksia teillä on ollut raskaana? Onko pitänyt piilottaa taululiituja tai takkahiiliä?:D

Bianca**


4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Saippua! :D Enpä olekaan ennen kuullut. Mulla ei ole ollut raskauksissa oikeastaan kummempia himotuksia, enemmän ällötyksiä. Mut Viljon loppuraskaudessa kyllä vähän himoitsin Valion banaanijugurttia - söin sitä isoja kulhollisia ja dippasin siihen pullaa. :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Pullan dippaus on liikkis:) Makuyhdistelmä ei kuulosta kauhean pahalta, mutta en nyt heti lähde kokeilemaankaan:D

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Tulin pitkästä aikaa käymään! Onnea kakkosen odotuksesta! :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos Katja:)