sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Weekend

Viikonloput vietän lähes poikkeuksetta kotona. Suunnitelmissa on joskus joku sisustuspuoti tai Ikean lihapullat, mutta harvemmin toteutuvat. Tykkään seurata tapahtumia ja ihmisiä jotka niistä kertovat/bloggaavat, mutta itse olen ihan toista maata. Saatan ihan laittautuakin; tällätä naaman ja hiukset valmiiksi ja sitten tulee se kuuluisa lösähdys. Takki päällä avaimet kädessä päädyn jäämään kotiin. Tapahtuukohan näin kenellekään toiselle..? Toisinaan pakotan itseni ihmisten ilmoille lapsitapahtumien voimin ja kertomalla retkestä etukäteen Topoliinolle. Hän ei äidin suunnitelmanmuutosta sulattaisi, enkä kyllä minäkään saattaisi vain laiskuuttani sellaista pettymystä aiheuttaa. Toinen hyvä keino on lähteä töistä suoraan toisten vanavedessä.

Tähän weekendiin mahtuikin extrapaljon aktiviteetteja; vietin ensin iltaa työkavereiden kanssa, suuntasin Kiasman skidipäivään, nautin terdelounaasta Street Gastrossa sekä jännitin Juventuksen puolesta jalkapallokatsomossa. Hyvää mieltä tapahtumat toivat kaikkinensa (paitsi se Juven häviö) mutta tämä aamu alkoi niskajumin ja päänsäryn tunnelmissa. Noudimme siis Alepasta hieman järeämmät aseet päivän aloitukseen ja istuimme aamiaispöydän ääressä pitkään..ennen sohvalle rojahtamista. Sosiaalinen arki lapsen päiväkotipäivät mukaanluettuina tuntuvat tarjoavan riittävästi aktiviteettia tälle perheelle, kaikki viihtyvät viikonloput vetelehtien ja pyörähdys pihan puistossa pitää liikuntalukemat kohdillaan. Tosin meillä juostaan sisälläkin.

Työkavereiden loihtima Rocky Road oli taivaallista!

Kiasman valoja ja varjoja- leikkihuoneessa oli kaikkea jännää!

Videotaidenäytökseen odottelu onnistui tämän vesiputouksen ansiosta.

Mikä tunne? -näytöksen ensimmäinen vieras


Klassikko possuleipä


Viikonlopun päättymisen lohtuaamiainen

Mitä Sinä teit viikonloppuna? Vai olitko vain? :)

Bianca**

2 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kotihiiri täällä. Kirpparitapahtumassa käväsin lasten kanssa, muuten vain kotoilua eli pesen viikon aikana kertynyttä pyykkivuorta.
Mukavaa sunnuntai-iltaa.

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo viikon pyykkivuoressa on kyllä aktiviteettia kylliksi! Mun suosikki kotityö kun siinä yhdistyy hyvä tuoksu, nopea tulos ja viikkaaminenkin on kivaa! Mukavaa sunnuntai-iltaa sullekin! :)