sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Rainy day activity for kids

Meidän kuravaatteet jäivät kaksin kappalein päiväkotiin, joten olemme puuhanneet sisätiloissa tämän sateisen sunnuntaiaamun. Topoliino tuunaisi ja korjaisi skoottereitaan ihan aina, mutta välillä on hyvä sujauttaa vaihteluakin leikkiin. Itse tykkäisin legoista kun taas Topoliino ei niistä koskaan ole järin innostunut. Uusi yritys, ajattelin. Piirsin sateenkaaren paperille ja kehotin etsimään väreihin rimmaavat palikat.
Seuraavaksi poika tempaisi junan, joka (yllätys yllätys:) törmäili legot kumoon ja pian alettiin rakentamaan rataa ja juna-asemaa..Legosateenkaari riitti virittämään siis ainakin tähän yhteen leikkiin. Jes!

Sovella ideaa isommillekin lapsille pikkulegoja käyttäen! Iloa (ja tekemistä) voisi tuottaa vaikka lapsen oman värityskuvan päälle tehty legorakennelma!


Hyvää sunnuntaita!


Bianca**


2 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hyvä ajatus. Meillä ei pienin Duploilla leiki, vaan rakentelee isoveljen kanssa pikkulegoilla. Harmi, sillä duploja on kertynyt vaikka ja mitä, ja toista kun kiinnostaa vaan turtlesit ja suopoliisit...

Bianca Bernard kirjoitti...

Niitä kannattaa myydä mielenkiintoisina kokoelmina, menevät varmasti kaupan. Ja ties vaikka kiinnostus palaa myöhemmin..Suopoliisit on ihan uusi juttu mulle:D