tiistai 23. kesäkuuta 2015

Mmmmmm

Epätodellista. Edessäni on kauniiksi katettu pöytä ja valmis ruoka kahden tunnin välein, Topoliinon tekemisistä vastaa kaksi muuta aikuista. Vieläpä siinä määrin, että oma aikani kuluu enimmäkseen kirjan kera pötköttelyyn ja haaveiluun. Sydän myhäilee, kun vesileikkejä rakastava poikaseni saa kantaa järvestä sankokaupalla "maalia", tehdä käpykeittoa ja "onkia". Puolilta päivin nukahdan kolmen tunnin päikkäreille poika kainalossani, kunnes herään hentoon kuiskaukseen; "tieksä mitä äiti, näin äsken kun mummi kurkkasi ovesta". Jotain rotia, onhan iltapäiväkahveen aika:) Tuoreen rieskan ja pappilan hätävaran äärelle ei tarvitse montaa kertaa houkutella.

Voin ihan haistaa sen levollisuuden, mikä pieneen mieheenkin laskeutuu meidän stressaavan ja sekunnilleen aikataulutetun kevään jälkeen. Siitä juontanee juurensa juniorin jatkuva kellon tarkastelu. Siis kolmevuotias kyselee kellonaikaa tuon tuosta! Tämä elo ja olo tekee niin hyvää! Kerran runoilin samoissa maisemissa mm. näin.


Muurinpohjaletut ovat juhannuksen perinne. Miehet grillasivat myös historian mehevimmän meat selectionin.

Tuorin vene, joka kuljettaa myös puuroa iltakasin aikaan.

Niemenkärjen aarteita.

Rehottavat kesäkutrit sipaistaan pannoilla ja päähineillä taakse.

Maalauspensseli löytyi!

Tämä kesäpuuha on kivaa ja ilmaista!

Taivaallista.

Loman ensimmäisen auringonlaskun aikaan säikähdin  tulipaloa. Niin punaisena hehkui tupa huoneeni ovenraosta.


Illan päätteeksi pitsiverhon takana lämpiää sauna. Istun korituoliin, nostan jalat kaiteelle ja huokaisen tuorenaamio naamallani. Tämä on kuin satua, pirullisten hyttysten kera;D

Toivotan teille kaikille levollista kesän alkua, suunnatkaa ajatukset kepeisiin ja katse kauniiseen!

Bianca**

Ei kommentteja: