lauantai 9. toukokuuta 2015

Sairastuvan suosikit

Pimpelipompeli vain poskiontelotulehduksen kourista! Takana jo viikko kolotusta ja siihen päälle vielä hammassärky. Oh my!
 Ennen kaikkea odotan, että lapsi saa takaisin vanhan vetreän äitinsä. Sydän on surrut kun poika ei pedistä tullessaan riennäkään ensimmäisenä minun kainalooni. Oppi pian, että sieltä ei aamupalaa heru ja kaikenlainen hytkyntä aiheuttaa vain voihkintaa variksen äänellä. Tai kenties poika on vain ollut hyvillään, sillä jäätelöä on tarjoiltu sangen avokätisesti tässä sairastuvassa. Etenkin mansikkajäätelö on ollut ehdoton ykkönen olon kohentajana, heti kuuman suihkun jälkeen nautittuna. Ja  tämä kombo monta kertaa päivässä. No, kyllä täältä vielä noustaan! Tänään jo sen verran, että hain PS:n luonnonlakuja ja levähdin puistonpenkillä kotimatkalla niitä syöden kun alkoi heikottaa. Ja kyllähän siinä silmä lepäsi vaaleanpunaisen puun katveessa:)


Sairastuvan annokset eivät ihan tältä näyttäneet, lähinnä suoraan purkista tyylisesti sitä vetelin. Mutta Nepalilaisessa ravintolassa taannoin oli blogikelpoinen esillepano:)


Mukavaa lauantai-iltaa ihanaiset! Täytyy paljastaa että en malttanut olla avaamatta pojan päiväkodissa tekemää äitienpäiväkorttia kun se minulle jo torstaina ojennettiin, suljetussa kirjekuoressa vieläpä. (oh dear!) Mutta teille esittelen sen suloisuuden vasta huomenna:)

Bianca**

Ei kommentteja: