lauantai 2. toukokuuta 2015

Perinteinen vappu

Vappumme oli perinteinen vain siinä mielessä, että olimme taasen kipeinä. Illalla kuume kuitenkin laski ja lähdin toipilaan kanssa käymään kulman takana vapputansseissa tuoreet munkit mielessä. Populaa piisasi ja munkitkin loppuivat juuri nenän alta mutta ei me niin helpolla luovutettu. Kävin vähän pyörittämässä vappuheilaani muiden tanssaajien joukossa ja tuli niitä munkkirinkilöitäkin lisää sillä välin. Sokeripäällysteiset herkut menivät hapiasti porraspiknikillä ja kotona vielä tilkka simaa palan painikkeeksi ja petiin. Seuraava juhlanaihe onkin äitienpäivä, josta ainakin meillä on parasta muistuttaa etukäteen;) Kertokaahan miten te muistatte omaa äitiänne tai miten odotatte teitä juhlittavan?


Virkistävää viikonloppua!

Bianca**2 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Minä saan perinteisesti kerhossa/koulussa/hoidossa tehdyt lahjat lapsilta. Mieheltä myös saan jotain pientä muistamista. Omalle äidilleni ostamme sisaruksien kanssa jotain kimpassa tai vien "vain" kukkia.Anopille on annettu usein muumimuki...

Bianca Bernard kirjoitti...

Simppelit muistamiset ovatkin suloisinta! Varsinkin ne lapsen itsetehdyt väkertelyt<3 ...vaikka en mä pahastuisi brunssista/ravintoillallisestakaan niiden lisäksi;)