lauantai 23. toukokuuta 2015

Kasvishöystö ja riisikakku

Tämä mukavan helppo ja maukas ruoka koostui kaapissa olevista tähteistä. Kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia, chiliä, kanamuna ja riisiä.




Keitä riisit ohjeen mukaan. Pilko kasvikset ja pehmitä pannulla oliiviöljyn kera. Lisää chilit ja jätä muhimaan. Valuta valmis riisi ja heitä se pannulle himalajansuolan ja kananmunan kera sekoitellen. Voit halutessasi tehdä riisistä kuppikakkuja. Jos et tiedä miten, seuraa lapsia hiekkalaatikolla ja matki:) Asettele kasvikset riisikeon viereen ja nauti!

Rentouttavaa lauantaita kaikille!

Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kiitos tästä(kin) vinkistä! Vaikuttaa hyvältä niille päiville, kun jääkaapissa ei paljoa sisältöä näy. Mutta miksei muulloinkin. Tuo kananmuna riisiin on uusi juttu! Mä oon "riisikakkuja" tehnyt ihan keitetystä riisistä, mutta eihän se pysy kasassa niin hyvin.

Bianca Bernard kirjoitti...

Eipä kestä:) Ilman kananmunaa en ole kokeillut riisikakkuja, mutta nämä ainakin humpsahtivat mukista lautaselle ihan kasassa pysyen!