lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kukkakimpun uusiokäyttö

Siskolta saamani kaunis kukkakimppu alkoi auttamattomasti tulla tiensä päähän. Mietin koristelisinko  kuivahtaneilla kukilla kortteja kunnes muistin parvekkeella lepäilevät lehtensä pudottaneet oksat. Tehdään kukkakranssi! Topoliino oli jo hakemassa piipunrasseja askartelukaapista kun meni termit vähän sekaisin:) Aamulla hän myös kysyi että mikä kuusi nyt on? Eilen olimme puhuneet kuukausista joten aika nopeasti arvasin..

Hienosti purkautui kimpusta materiaalia. Nuo lehdet olisivat olleet oivia myös siihen kananmunan värjäykseen. 

Rautalangan leikkauksessa auttoi Topoliino vahvoin ottein. 

"Hyvä äiti, se on kaunis!" sanoi Topoliino<3 Ehkä vähän pääsiäiseenkin liitettävä munamaisen muotonsa ansiosta, mutta olkoon ulko-ovessa kunnes varisee maahan. 

Tämä rakkaan lapseni teippihir ikioma piiiitkäaikainen projekti, Lambretta-skootteri, sai myös keväisen lisän kylkeensä. Pahvilaatikossa on kuulkaa niin monta alati korjaustarpeessa olevaa varaosaa ja puhdistettavaa mutteria ettei leikillä loppua näy! Äiti on toivottu leikkikaveri mutta leikkiohjeet ovat tarkat mitä kohtaa kohennetaan. Päiväkodista tullessa rommeli rahdataan ensimmäisenä olkkariin kera painepesurin ja pihtien, poika vetää työmiehen hanskat käteen ja rupeaa hommiin. Ihanan intohimoistahan tuo tuollainen tekeminen on :D


Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

No wau miten päheä skootteri! <3
Eikä ole kyllä kranssikaan hassumpi. :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Hups, tämä kommentti oli unohtunut tänne ihan ilman kuittausta. Pahoittelut! Ja kiitos, kehut kyllä välitin itse nikkarille :)