lauantai 14. maaliskuuta 2015

Pasta ai frutti di mare

Tässä ruoassa yhdistyy kaksi ruokarakkauttani; valkosipuli ja merenherkut. Paljon samaa kuin pasta aglio e oliossa, mutta lisänä ihanat merenherkut ja persilja. Aitoon reseptiin kuuluisivat vielä tomaatit, mutta meidän annoksista ne puuttuivat.

Kolmelle:
puoli pakettia spagettia
ainakin 6kynttä valkosipulia
paketti tai pari merenherkkuja
puoli punttia persiljaa
suolaa
oliiviöljyä
(kirsikkatomaatteja)


Pehmitä valkosipulit runsaassa oliiviöljyssä. Ilokseni löysin lempiöljyäni De Cecco:a lähikaupasta. Wuuhuu! Säädä liesi leudommalle lämmölle, lisää pilkottu persilja 
(tomaatit) ja merenherkkuja makusi mukaan. Meiltä löytyi antipasto di mare-paketti sisältäen monenmoista simpukoista katkarapuihin. Keitä spagetti suolatussa vedessä oikeaan kypsyysasteeseen (älä tuijota paketin minuutteja vaan luota omaan suutuntumaan) ja kierittele valmis pasta kastikkeen sekaan. Tarjoa heti höyryävän kuumana jääkylmän valkkarin kera :)

Ihanaa viikonloppua!

Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Nam! Kiitos vinkistä :P

Bianca Bernard kirjoitti...

Kyllä! Tätä tehdään meillä pian uudestaan ;)