maanantai 16. helmikuuta 2015

Lumiukkosynttärit

Topoliino oli onnellinen 3v-juhlistaan! Idea teemaan lähti lumiukko-pitsasta, jonka bongasimme kerran pinterestistä. Se huvitti kovasti molempia ja lupasin tiedustella lähipizzeriasta josko sellainen järjestyisi. Itse en välitä juhlapäivänä häärätä hellan ääressä (liikaa paineita;), mutta Marco Polo-pizzerian auttavat kädet valmistivat hienon lumiukon. Tarjolla oli myös pientä suolaista ja makeaa "lumiukon jalanjäljistä lumipalloihin"..Sekä sankarin itse valitsema suklaakakku:)


Ohjelmanumeroksi olin suunnitellut pienen leikkituokion, mutta päivänsankari sai paremman ajatuksen avattuaan taiteilutarvikepaketin. Mikäs siinä, maalataan! Pienet vieraat maalasivat hienoja taideteoksia keskittynein ilmein:) Lopuksi teimme vielä yhteispalapelin, josta yllätys yllätys rakentui lumiukko. Sille etsittiin sitten ympäri kotia piilotettuja nappeja ja porkkanaa.  Ennen vieraiden lähtöä läträttiin vielä vähän leikkilumella (maissitärkkelystä ja kosteusvoidetta) ja laitettiin lumiukon ruokalautaselle iltapalaa..

Kiitos vieraille ihanista lahjoista, korteista, terveisistä ja lämpimästä fiiliksestä erityisenä päivänä <3


Bianca**

6 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hauska teema ja tuo pitsa on tosi hyvä idea!

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo käyttöön vain! Pitsoista voisi oikeastaan rakentaa vaikka mitä! :)

Katri kirjoitti...

Vähänkö hienot synttärit! Onnea jälkikäteen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Parasta oli se ihka aidon oloinen lumi. Kiitos vielä kemuista ja terkut pojille!

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos kiitos!:) Odotan jännityksellä minkälaisia toiveita/ideoita tulee ensi vuonna neljävuotiaan suusta!

Bianca Bernard kirjoitti...

Ei kestä kiittää! Ja leikkilunta vain tekemään itsekin. Siihen voi myös lisätä hilettä..meiltä ei löytynyt kuin vihreää ja punaista, joten jätin värisyistä laittamatta.