sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikkuväen puurojuhla

Serkukset lapsineen kokoontuivat meillä viikonloppuna. Riisipuuron ja ruokailun lomassa ei tullut kuvia napsittua, mutta muutama muisto oli tallentunut kännykkään.
Tunnelma oli kohdillaan ja lapset lutuisia! Ohjelmassa oli murkinan lisäksi musisointia, pakettien avaamista ja leikkiä. Kun kysyin Topoliinolta mikä oli juhlissa parasta sain vastaukseksi " kun sain syödä omenan ". Ehkä sen ison kokonaisen omenan voisi antaa pojalle useamminkin kun oli niin mieleinen juttu :D 

Loppuilta oli surkuhupaisa kun television kaukosäädintä ei löytynyt mistään ja linnanjuhlia olisi ollut mukava seurata. Masiinan sai toki päälle ja oikealle kanavallekin tv:n napista, mutta elisaviihde-valikko tönötti keskellä ruutua peittäen suurimman osan. Teimmekin syväluotaavan analyysin juhlijoiden kengistä ja helmalaahuksista:D Kake lopulta löytyi, mutta vasta vieraiden lähdettyä..

Juhlitko Sinä viikonloppuna? Sujuivatko karkelot kommelluksitta?Bianca**2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Mukavan kuulloinen juhla teillä ja ihanat herkut! <3 Ja Topoliino <3 On ne niin hellyyttäviä vaatimattomuuksineen... Tulee mieleen Onni muutama vuosi sitten, kun sai toivoa synttäripäivän aamupalaksi mitä ikinä tahtoo. Hän halusi keitetyn kananmunan. :D

Mukavaa viikon alkua sinne!

Bianca Bernard kirjoitti...

Hahaha keitetty kananmuna on kyllä paras ennakkoluulojen murtaja! Monesti luullaan että vapauden saatuaan lapset söisivät vain karkkia ja jäätelöä, mutta ei se niin tosiaan aina mene:)