keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Christmas Clichés

Kliseethän ovat ihan kiva juttu! Miksi hyväksi havaittua häpeilemään tai muuttamaan? 
Venetsiassa vastarakastuneena on romanttista vaikka sen olisivat tehneet tuhannet muutkin ja moneen kertaan. Samanlaiset gondolit ja gelatot taustalla. Ja mitä kamalaa on kosinnassa Eiffel-tornin juurella? No ei mitään etenkin kun omat kihlat vaihdettiin Kurvin bussipysäkillä.
Juhannusyö järvimaisemissa mökin terassilla salpaa hengen vaikka itsestäänselvyys niin monelle onkin. Entäpä koalan "metsästys"(silmin) Australian luonnossa? Se kai nyt vain on järkevää koska niitä ei muualla maailmassa juuri näe. Ja oman vauvan jalanjälki paperiin tai saveen painettuna liikuttaa vaikka ideana onkin niin nähty.
Ja voi kuulkaa, joulunaika se vasta hedelmällistä maaperää kliseille onkin!

Kuka saa vaakabingon? Kuka täysbingon?*Luet idyllistä joulusatua jouluvalojen loisteessa. Muistelet lapsuutesi joulua ja sitä kuinka maa oli lumikinosten peitossa ja posket punaisina pakkasesta. Tähän kohtaan kirjaa korvaamaan käyvät myös elokuvat Love Actually tai Holiday, jolloin pakotetaan puoliso kainaloksi. 

*Asennat joulukalenterin yllätyspussit ikkunaan ja odotat avaamista yhtä paljon kuin lapsesi tai lapsena. Minä saan olla kiitollinen mummin ahkeroimasta kalenterista<3

*Pikkujouluilet suupielet suklaassa. Herkkulakkoon suhtaudutaan muutenkin hövelisti. Koska on joulunaika haet vielä pari konvehtia kaapista vaikka uni jo tulisi. 

*Kuljetat lapsesi Stockan jouluikkunan luo ja painat jokaisesta napista koska se on niin jännää! Lapsi seistä tönöttää haltioituneena paikoillaan. Niin kuin sinä itsekin.

*Lapsi koristelemassa omaa pientä joulupuutaan. Se punainen lakki tietenkin taas päässään. Kun aikaisin aloittaa koristelut, ehtii tehdä monta variaatiota. Meidän oksalla on jo kolmas "vaate" yllään.

*Leivot piparintuoksun kotiisi. Arvaa vain mikä päähine yllä!! Laitat ehkä taustalle joululaulut raikaamaan ja tunnet itsesi todelliseksi joulumuoriksi. Maija Baricin Ihana Joulu-cd on erityisen symppis.

*Kuljet kynttilälyhdyn kanssa hämärässä metsässä seikkaillen, etenkin jos omaat mahtavan ystävän joka järjestää tämän kaiken.  Tonttulakki pingotettuna talvipipon ylle luonnollisesti. Jos metsään ei haluta mennä istut vähintään kynttilämeren äärellä kotosalla..

*..vaahtokarkkikaakao kämmenten välissä, villasukat jalassa. 

*Kaapista on kaivettu glögivermeet ja ne punaiset posliinit. Ne astiat, jotka aika pian joulun jälkeen tekee mieli pakata perimmäiseen pahvilaatikkoon.

Hupaisaa joulunaikaa ystävät toverit! 

Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Bingo! :D

Ihanaa pikkujouluaikaa sinne teille! <3

Bianca Bernard kirjoitti...

Virtuaalionnittelut bingovoittajalle:) Ihanaa pikkujouluaikaa sinnekin <3