sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Br-lelu vs Bauhaus

Puheliaan pojan kuvittelisi laukovan lahjatoiveitakin pitkä litania, mutta ei. Ensin oli haave oikeasta Vespasta. Asiasta keskusteltiin ja pääsimme yhteisymmärrykseen siitä että oikean menopelin aika on aikuisuuden kynnyksellä, kenties kesätyörahoin kustannettuna. Lasten ladattava leikkiskootteri on saanut satikutia serkkujen perheessä joten sellaista rommelia ei haluttu omiin nurkkiin. Paloauto ja pyörä porskuttavat jo meidän kulkuneuvorintamalla..riittänevät!

Selasimme lasten raamattunakin tunnettua Lelulehteä, josta osoittelin tooosi kivoja legokuvia. Eikös olekin hauska peli! Katsohan mitä palikoita! Kukin tavara sai aikaan vain miettivää muminaa ja harkitsevaa hyminää. Toisin sanoen, kivoja joo mutta en toivo. Yksi toive on ja pysyy:
keltainen painepesuri.

Käymme saman dialogin ihan joka ilta kun olen peitellyt pojan ja poistumassa huoneesta:
Äiti minulla on vielä yksi juttu.
No mikä?
Minä haluaisin sellaisen keltaisen painepesurin.

Lisäksi lasten piirrettyjen sijaan kaksivuotiaani katsoo youtubesta painepesurivideoita..Siis ihan kaikkea Kärcherin malliesittelyistä menopelienpesu- tutorialeihin.  Kun muut mammat menevät lahjaostoksille BR-leluun ja minä suuntaan Bauhausiin..En ehkä. Jospa tämä kotikutoinen kättäpidempi vielä menettelisi.


Mitä teillä toivotaan?

Bianca**

2 kommenttia:

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Löysin blogiisi ekaa kertaa, ihana nimi sillä! :) meillä ei vielä osata toivoa mitään, huh. :D

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiva kun tulit vierailulle ja kiitos kommentista:) Nämä joululahjahaluamiset vielä menevät ongelmitta, mutta ruokakauppakaveriksi voisin vaihtaa takaisin sellaisen rauhassa mukana kulkevan vauvelin joka olla möllöttää tutti suussa tyytyväisenä haluamatta yhtään mitään;)