perjantai 28. marraskuuta 2014

Lapsennäköinen joulu

Minä tartutan täällä parhaillaan jouluvimmaa lapseeni. Niin teki mummikin lähettäessään joulukalenterin joka juhlallisesti kannettiin postista ihan itse suurena aarteena. Joulunlaittohan meillä alkoi jo marraskuun puolessa välissä (kyllä!!) kun valoja ja kynttilöitä aloin ripottelemaan pitkin kotia. Yksi lastenhuoneen hyvä puoli on se, että siellä voi todellakin kokeilla sisustuksen suhteen mitä vain ja milloin vain. Kuluneen vuoden olemme kokeilleet huvikumpu-sisustusta ja sama jatkuu. Ainakin vielä jouluun saakka lapsi sisustakoon itse omalla tyylillään ja taiteiluillaan. 

Olen kerännyt jouluihanuuksia (ja joitain kamaluuksiakin kuten tuo suuri punainen tähti) pahvilaatikkoon. Topoliinolle taisi tulla joulu jo tuona tummanharmaana päivänä kun avasimme laatikon. Silloin hän innostui vain leikkimään koristeilla, mutta kun tänään siirsin seinällä olleen karahkan pystyasentoon huoneensa nurkkaan valkeni homman idea. 
Ennakko-oletuksestani poiketen poika ei latonutkaan kaikkia koristeita samalla oksalle. Kolme ensimmäistä ainoastaan.
Taskulamppu on tärkeä tavara. Terveisiä vain Tampereelle;) 

Lisäksi keräsimme metsäneläimiä tontun kavereiksi. Kaverikuvan ottaminen ei oikein onnistunut, mutta mami poseeraa..


Joulumieltä teillekin:) Onko pikkujouluja luvassa?


Bianca**

1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Voi miten ihanan tunnelmallista <3 Mulla oli viime viikonloppuna yhdet pikkujoulu-tuparit ja ensi viikonloppuna ystävien kanssa toiset. ^_^ Tänä viikonloppuna on miehen vuoro ja sohva on yksin MUN! ;)