torstai 11. syyskuuta 2014

Sitä saa mitä tilaa

Tiedättekö joskus on ihana tulla töistä ja löytää tyhjä koti. Vielä kun kassissa on herkku, jota ei tarvitsekaan oitis piilottaa eteisen hyllylle. Koti on eletyn näköinen, mutta kotoisa.  Laitan lököhousut jalkaan ja vapautan pään tiukasta huivista. Työasiat työntyvät kauas pois.
Rikon rutiineja ja keitän kupillisen kahvia. Palan painikkeeksi pistelen ison palan porkkanakakkua. Jakamatta sitä kenenkään kanssa. Mallailen mielessäni uutta hiustyyliä ja muutakin mukavaa. Lopuksi retkahdan keskelle sänkyä läppärin kera. Aivot eivät vastaanota edes viihdyttävintä vlogia tai innostu ihanimmasta sisustusideasta.
Suljen koneen ja silmäni. Hengitän, olen.

TADAA
On jälleensyntynyt perheestään kiitollinen ja hyväntuulinen äiti. Joka vielä vartti sitten oli kadoksissa. Sitä saa mitä tilaa <3 Pitää vain muistaa tilata..


Onko Sinun helppo ottaa hengähdystauko? Entä käytätkö lapsenvahtia tai auttaako aupair alituiseen?Kaitseeko kummi, kenties kaupungin mummi?


Tsemppiä torstaihin,
Bianca**4 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kuulostaa kyllä ihanalta. Meillä hoitoapu löytyy lähinnä vain tarpeeseen (eli kun on pakollista menoa), Mieheni liikkuu paljon luonnossa yms lasten kanssa, jolloin saan omaa aikaa (eli siivousaikaa), mutta kaksin ihan kokonainen päivä olisi silloin tällöin ihan jees...

Bianca Bernard kirjoitti...

Hienoa, että saat päivittäin omaa aikaa. Vaikkakin sitten luudan varressa - se ei ainakaan keskeytä ajatuksia :D

Katri kirjoitti...

Ottaisin omaa aikaa niin mielelläni.. Onneksi mies kyllä touhuaa lasten kanssa tosi paljon ja ottaa vaikka just kauppareissulle mukaan, että mä saan kuunnella tunnin hiljaisuutta.. :D Oikeastaan ainoa lapsenvahti on anoppi joka asuu vajaan tunnin ajomatkan päässä. Kaikki muut sukulaiset asuvat satojen kilometrien päässä, eikä ystävät ole ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi... ;)

Pitäis tosiaan vaan tilata, useammin.

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo, voimien kerääminen ei tosiaan vaadi monesti kauppareissua kummempaa. Vierasta lastenhoitajaa en ole tilannut ikinä, enkä kyllä tietäisi mistä sellaista hakeakaan. Mannerheimin lastensuojeluliitto? Mummin hoitoon parin tunnin junamatkan päähän pääsee aina pyydettäessä (usein mummi vielä ehtii pyytää ensin) <3