maanantai 15. syyskuuta 2014

Helppo veneaskartelu

Keräilen yhtä ja toista pientä tilpehööriä jo pursuilevaan askartelukaappiini. Viininjuonti oli kerryttänyt sinne kaksi korkkia, jotka mahdollistivat tämän veneaskartelun. Kyllähän noita korkkeja saa hankittua Sinellistäkin tai vastaavasta. Purjeen voi tehdä vaikka oikeasta kankaasta, me käytimme vanhoja maalauksia. Niitähän riittää ;) Topoliinosta oli mukavaa kaataa kannulla vettä ja molskautella meriaiheisia tavaroita purkin pohjalle. Niitä kertyikin melkoisesti, mutta kuvaan karsin tällaisen simppelin mallin.
Majakan teimme taannoin kun poika oli nähnyt sellaisen kirjassa. Kauniiksi sitä ei voi sanoa hyvällä tahdollakaan, mutta Klasulta kipaistu led-valo luo iltaisin tunnelmallisen fiiliksen. 

Hyvää tuulta viikkoon!

Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ollaanpas sitä oltu taas käteviä! Mun täytyy varoa, ettei lapset näe näitä. Tulevat kateellisiksi... ;D Ehkä pitäis kunnostautua tässä askarteluasiassa. (taas)

Bianca Bernard kirjoitti...

Voi mua suorastaan huvittaa julkaista näitä tekeleitä mutta inspiraatiota ja ideoitahan tässä vain viritellään :D Suosittelen kaunispienielämä- blogia, sieltä löytää oikeasti kätevän emännän!:)