lauantai 13. syyskuuta 2014

Eipäsjuupas

Tänään matkasin Pasilan Veturitalleille sisustusbloggareiden myyjäisiin palkka plakkarissa. Vartin jaksoin jonottaa sisäänpääsyä ja sitten luovutin. Oli kuitenkin kivaa seurata myyjäisistä tulleita ihmisiä, jotka hihkuivat uudet tavarat hyppysissään. On mahtava tunne kun saa jonkun paikan kotona näyttämään toivotulta tai toimivalta. Sitä tunnetta ei itselläni ole ollut pitkään aikaan. En taida tykätä yhdestäkään kotimme huoneesta kokonaisuudessaan. Kaipaisin kunnon remonttia, mutta muutetaanko? Jäädäänkö? Mitä tulevaisuus tuo? Ja jos olen päättämätön pienissä asioissa, asuntoasioissa olen ihan onneton. Muuttanut olen aina vain pakon edessä ja nyt kun pakkoa ei ole kuluu elämä tällaisessa limbossa sisustuksen suhteen. 


No mutta, nautin näistä ympäristön ihanuuksista kunnes päätökset kypsyvät. Se on paras mikä tapahtuu.. tai on tapahtumatta.
Positiivisia ajatuksia lauantaihin:)

Bianca**


2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oliko sinne siis ihan jonot?! :O Mä tollo tajusin vasta päivän myöhässä, että tuollainen kirpparitapahtuma oli järjestetty... Höh!

Bianca Bernard kirjoitti...

Siis joo ja piiiitkä!! Luulin ensin että sinne onkin pääsymaksu mutta sisätilat haluttiinkin pitää väljinä ja sisälle otettiin kerrallaan vain tietty määrä. Ihan hyvä ratkaisu vaikka me jotkut sitten luovutimmekin ulkosalla..