torstai 18. syyskuuta 2014

Antamisen ilo

Poikani on nykyään niin iloinen saadessaan antaa jotakin. Usein se on legorakennelma, leikkiruokaa tai oikeaa Alepan kassista. Monesti myös jotain aikuiselle kuuluvaa mikä lasta itseään houkuttaa, kuten oma puhelimeni tai löydetty pastillirasia. Kuin suurikin hyväntekijä hän kiikuttaa juuri lataukseen laitetun läppärin kiitosta kaula pitkällä odottaen :D Viime aikoina Topoliino on myös kaupasta halunnut valita jotain äidilleen sekä puistoretkeltä poimia kukkasen maasta tuodakseen sen minulle. Voih<3! Saattaa olla, että sittemmin olen käyttänyt tätä intoa hieman hyväkseni. Topoliinolle esitetty toive toteutuu aina. Kotiintullessaan mies kertoo:
"..ihan itse se jankuttamalla jankutti että mennään kauppaan ja haetaan äidille jotain hyvää. Joten mentiin sitten puistoreissun jälkeen vielä markettiin missä Topoliino vaati ostaa taateleita. "
"Ohhoh no voi sitä, kylläpäs poika muistaa hyvin äidin maun heh heh. Kiitos kiitos"

Kumppani ei lähde kauppaan läheskään yhtä auliisti jos MINÄ pyydän. Aika auliisti kuitenkin :)

Joka tapauksessa tämä antamisen ilo tuntuu todella liikuttavalta! Jotain jäsentyi lapsen päässä sen synttärimielipaha-episodin jälkeen. Antaminen onkin jee jee ja toisen onnen voi jakaa!

Koska Tampereen visiitti lähestyy väsättiin pientä pakettia mummillekin kovin innokkaasti. Koristeet kipaistiin kadunvarresta. Narun ja teipin leikkely ja itsetehdyn yllätyksen pussittaminen sujui tomerin ilmein. Voin kuvitella, että jo ennen tervehdyksiä yllätys kaivetaan mummin ulkoeteisessä repusta. Tai kenties pieni ujous vie minuutin pari.
Minäkin olen intopinkeenä lähdössä lomalle!

Loppuun taustalla näkyvän kynttilän tuunausidea.

Tarvitset:
*koristeltava kruunu- tai pöytäkynttilä
*yksi liekki (esim. tuikkukynttilä)
*metallinen lusikka
*puunlehtiä/kukan terälehtiä

Kuumenna lusikkaa  (tuikku)kynttilän liekin läheisyydessä. (älä laita lusikkaa kiinni liekkiin jottei se mustu)
Kiinnitä syksyn lehti tai kukan terälehti kohta kerrallaan kynttilän pintaan kuumalla lusikalla painaen. Kuumenna lusikkaa vähän väliä lisää ja käy läpi koko lehti. Steariini lämpenee ja lehti kiinnittyy. Kasvien on oltava tuoreahkoja, jotta ne eivät murene kynttilää vasten painettaessa. 

Valkoisesta kynttilästä tuli aika veikeä vihreiden lehtien kera. Mitä te tykkäätte?


Bianca**

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

En kestä miten suloista <3. Pienet pojat on aivan ihania tyyppejä.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Bianca Bernard kirjoitti...

No niin ovat! <3 Ja isona ne vasta ihania ovatkin :D