lauantai 16. elokuuta 2014

Perjantaisin...

paistan banaanilettuja aamupalaksi ja puuhaan päivän poikasen ehdoilla! Hänen kokkailuintonsa on vähentynyt joten pesin hellalevyt pois senkin päädystä ja tilalle teippasimme paperiarkkeja autorataa varten. Suosin pienellä lapsella helppoja itsetehtyjä leikinrikastuttajia. Kiinnostus leikkeihin tulee ja menee eikä mööpeleitä ja muovirotiskoita tällöin kasaannu varastoon. Sitä en sano etteikö oikea automatto tai parkkihalli olisi paaaaljon hienompia ja kestävempiä, mutta katsotaan nyt kauanko tätä kruisailukuumetta riittää:)

Topoliino tykkää tällä hetkellä tehdä kaikkia juttuja juuri niin kuin äitikin. Autoteiden viivat teimme yhdessä minä päsmäröiden, lyijykynällä poika piirteli pienemmät polut.
Rampin tein pahvinpalasta, jonka alle teippasin Pringles-purkin. Sitten vain koko höskä teipillä pöytään. Talouspaperitunnelista on huisia pudotella pikkuautoja läpi.
Pojan oma idea oli lisätä junarata. Sulassa sovussa sekaisin.
Liikennemerkkejä piirsin pahvinpalasiin ja pystyyn ne sai helposti pyykkipojilla.
Huomatkaa hieno autotalli vasemmalla:D 

Jos olisi sinniä ja kärsivällisyyttä, lasten puuhiin voisi panostaa esteettisemmällä otteella. Minä kun kuulen toiveen, toteutan sen heti äkkiä ja niillä materiaaleilla mitä on. Ja kun sitä askarteluhuonetta kaikilla herkuilla ei vielä ole niin..näillä mennään. 

Tänään on muuten Helsingissä Torikortteleiden katujuhla ja ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin klo 10alkaen. Me puolestaan suuntaamme kummitytön omiin kemuihin, kivaa :)

Iloa päiväänne!

Bianca**

7 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihana ajorata! Ja vitsit mitä luovuutta! :D Sitä paitsi, sä oot ihan unelmaäiti, ei pikkulapset siitä esteettisyydestä välitä, pääasia, että äiti keksii kivoja juttuja. Oot ihan huippu! <3

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Mahtavaa luovuutta. Ja jos joskus harkitsette sitä parkkitaloa, ostakaa puinen :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Tässähän ihan puna nousee kasvoille tämmöisestä suitsutuksesta, kiitos kiitos vain:) Unelmaäitiydestä en tiedä mutta askarteluhullun kyllä tunnistan itsessäni hehe

Bianca Bernard kirjoitti...

Heh voi kiitos :) Ja puinen parkkitalo olisikin ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailtavaa luovuuttaa.Ja aivan mahtavaa,kun te keksitte ja toteutatte näitä yhdessä.Mä taidan koittaa tuota liikennemerkkijuttua...näyttäisi pysyvän hyvin pystyssä.Ihanaa sunnuntaita ja kiitos eilisestä:)t.Virkku

Bianca Bernard kirjoitti...

Haha, googlen kuvahausta vain osviittaa ;) Ja kiitos viimeisestä, meillä on vielä "vihjeitä" kerrattu moneen kertaan ja kissaemon yllätyspussit olivat pelastus kotimatkalla:)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Niin ja sinulle on kuuleppas haaste blogissani :D Käy kurkkaamassa!