keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mörökölli minut vieköön

Vastaan Syvältä- blogin  haasteeseen kertoa missä asioissa minä olen syönyt sanani. Niin, että mistähän sitä aloittais? :D Huom! Vannomisilla tarkoitan tässä yksinomaan itseäni koskevia päätöksiä. Toisille tehdyt lupaukset ovat asia erikseen ja niistä pidän kiinni. :) 

Mieleni muuttuu usein jo saman lauseen aikana, joten usein en ehdi edes vannomaan. Tuuliviiri rauhaton tidiididiidii..Olen päättämätön vaaka jonka toiveet ja aikeet ajelehtivat sinne tänne. Saatankin haluta huomenna muuttaa maalle omakotitaloon, vannoa muuttuvani ikuiseksi multasormeksi, suuttuakin kun puoliso pilaa pumpulikuvani pihasta omenapuineen ja järkeilee villa-unelmani tiellä. Hetken kuluttua huomaan etten ikinä koskaan halua kantakaupungista pois. Elämä on mukavinta juuri ratikkamatkan päässä keskustan kujeista, taloyhtiö turvana takaamassa asumisen toimivuuden. Lieneekin hyvä ettei puolimilliä paina pankkitiliä näillä mielen heilahteluilla. Saattaisin joku kaunis kerta vain hankkia huvilan ja huussin sen enempää miettimättä.

Olen vannonut elämässäni siis miljoonia asioita ja kumonnut ne käytännössä samantien tai tovin tuumittuani.
Tässä listaa arjen syödyistä sanoista:


Olen vannonut etten satsaa enää ainoaankaan apple-vempaimeen, koska niiden piuhat rispaantuvat heti rikki, akut eivät kestä ja korjauttaminen on kallista.- Laitteen lopullisesti rikkouduttua löydän itseni taas Mac Storesta kun ne nyt vaan ovat tuttuja ja kauniita.

Aina aamukiireessä hiuksia kuivatellessani vannon jatkossa peseväni hiukseni jo illalla ja näin säästäväni aikaa.- Illalla uni on taas niin makoinen että siirrän shamppoilut aamuun.

Sateisena päivänä vannon hankkivani sadetakin.- Selaan nettikauppoja ja päädyn TAAS hankkimaan silläkin rahalla jotain mitä voin käyttää JOKA päivä.

Asiakkaita kätellessäni vannon freesaavani kynnet uudella lakkakerroksella heti kotiin päästyä. - Illan pimetessä lakan lohkeilut eivät enää pistäkään silmään ja päätän niiden kelpaavan vielä ainakin huomisen.

Vannonut jokaisen muuton yhteydessä, että tämän kodin pidän sitten tiptop kunnossa.- Pikkuhiljaa paikattoman pikkusälän määrä mullistuu ja pikasiivouksissa niitä survotaan sinne missä tilaa on. Ja tilaahan olisi jos esim. rikkinäinen digiboksi ja sen tyhjä pahvilaatikko (toisista erillään!!) eivät veisi kokonaista puolta piirongista.


Nyt vannon, että nämä suklaat ovat viimeiset tällä viikolla..Ha Ha Haaa!

Haasteen heitän eteenpäin seuraaviin blogeihin:Bianca**
8 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Hehhee.

Mulla on vähän (paljon) samanlaisia taipumuksia. Tänään yhtä, ja huomenna ihan toista mieltä :)
Eihän sitä nyt aina osaa niin päättää.

Ja vaikka kuinka mieluusti sen miljoonan ottaisin, niin voi tosiaan olla parempi, että lottovoitot väistelee niinkuin tähänkin asti. Sitähän olis elämä kokosekaisin, kun pitäis päättää, mitä kaikkea sitä rahoilla tekee :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Juuri näin! Antaa kaikkien kukkien kukkia ja sitä rataa, kunhan emme eksy samaan työryhmään; meitä oli kerran muutama päättämätön vaaka tiimissä eikä päätöksistä tahtonut tulla mitään kun kukaan ei kyennyt sanomaan viimeistä sanaa :D

Katri kirjoitti...

Kuullostaa tutulta tuo tuuliviireily... ;D Ihan tooosi kivaa koittaa tässä nyt sitten tehdä esimerkiksi materiaalipäätöksiä remontin suhteen! :O Illalla päätän yhtä ja aamulla epäröin.

Kiitti haasteesta. :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Oi siinä on varmasti haastetta! Mä olen tehnyt niin mm. huonekaluvalinnoissa niin, että oon valinnut kaksi suosikkia ja niistä on mies antanut mielipiteensä. Tosin usein loppuviimeksi olen vielä yrittänyt kääntää miehen pään tykkäämään siitä toisesta mitä ei valinnut, mutta ompa ainakin tullut selväksi oma lemppari.. :)

Mannaryyni kirjoitti...

Tulin vastavierailulle. Hauskoja nämä sinun sanojen syömiset. Kyllähän täältä jotain tuttua löytyi. Kuinka vaikeaa se hiusten peseminen oikein on, kun sen jättää niin helposti aamuun? Enkä minäkään omista sadetakkia...

Bianca Bernard kirjoitti...

Mukava kun tulit! Minä vetoan mielessäni aina unen tuloon joka muka viivästyy jos lähtee suihkuun virkistymään. Ja muuten kiitos haasteen sain kuin sainkin hankituksi sadetakin :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Tuo sadetakki on täälläkin edelleen kaupassa, vaikka sata kertaa olen sen ajatellut hankkivani... Kiva kun lähdit mukaan haasteeseeni!

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiva kun haastoit:) Ja se on kyllä kumma, että jotkut PERUSvaatteet jää hankkimatta ja sitten kaapissa on sata laukkua joita ei edes ehdi käyttää..