lauantai 23. elokuuta 2014

Keittiöstä kuontaloon

Minua ei kevätaurinko sen suuremmin herättele, mutta syksyn hämärään aamuun nousen usein jo viideltä. Kuten tänään lauantaina. On kivaa laittaa kynttilät palamaan ja yleensä kolistelullani (luulisi 15vuoden balettiuran opettaneen kehonhahmotusta mutta yhä törmäilen ovenkarmeihin) herätän herkkäunisen heilankin juomaan aamukahveet aikuisseurassa.

Viikonloppuaamuisin voi myös vessassa vehdata pidempään purnukoiden ja  puteleiden parissa. Keittiön kautta, sillä sieltä löytyvät kaikki ainekset tähän ravitsevaan hiusnaamioon.Vatkaa ainekset huolellisesti keskenään ja levitä kauttaaltaan hiuksiin päänahkaa myöden. Minä kumarrun kylpyammeen ylle ja valutan litkun niskaan pieninä annoksina. Anna vaikuttaa n. 30min ennen suihkua ja pese hiukset normaaliin tapaan. Tämä proteiinipläjäys tekee kutreille ihmeitä, käytä viikottain!

Loistavaa lauantaita! Ja jaa toki oma hiustenhoitovinkkisi kommenttiboksissa :)

Bianca**

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihana vinkki, täytyypä testata joku kerta. Ja siis tarkoitan tuota hiusnaamiota... ;) Aikaisiin aamuihin musta ei ole. :D Vaikka ajatuksena se onkin ihana, että saisi rauhassa touhuta ja tykkään hämärästä, mutta kun väsyttää! :D

Bianca Bernard kirjoitti...

Minäkin olin ennen aamu-uninen ja iltaihminen. Meninpä joskus neronleimauksena kouluvaatteet päällä nukkumaan jotta sain aamulla nukkua edes hetken pidempään..Tätäkin vinkkiä saa testata ;D

Elsa-Aalia - Havaintoja elämästä kirjoitti...

Vau. Onpa kiva. Kaipaan kovasti näitä luonnon ohjeita kaupan ylihinnoiteltujen mömmöjen rinnalle. Muut löytyisi paitsi kookosöljy, toiseen kertaan siis :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos kommentista! Naamio toimii myös ilman kookosöljyä, se vain antaa muiden ravinteidensa lisäksi hyvää tuoksua. :)

Katri kirjoitti...

Kiitti, taidan jättää väliin. :D

Niin, niitä hiustenhoitovinkkejä! Tuli mieleen, että monihan vannoo oluen nimeen... Itse en ole kyllä (ainakaan vielä) testannut. Toistaiseksi on menneet oluet parempiin suihin. ;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Hei joo mäkin olen kuullut tuon joskus. Kiitos muistutuksesta! Ennen töihin menoa en taida uskaltaa kokeilla, mutta perjantai-illan puhteeksi sopii paremmin kuin hyvin;)