sunnuntai 31. elokuuta 2014

Eilisen tähteitä

Eilen olimme Puu-Vallilan katujuhlissa ja siivouspäivän hulinoissa. Kovasti kuvamateriaalia ei kertynyt, mutta kananlihalla kuuntelin ja katselin mm. tätä flamenco-esitystä.
Satavuotiaat puutalot luovat niin kodikkaan miljöön, että oikeastaan sama mitä ohjelmaa kaduilla olisi. Topoliino nautti viulunsoitosta ja tapitti hyvän tovin paikoillaan esitystä seuraten. 
Lopuksi puistoilimme ja poika oppi kiipemään köyttä pitkin<3Lainasin juuri Ahaa sanoi pikkuruu-kirjan kirjastosta ja kun se eilen naapurin tädin kirppispöydässä komeili euron hintalapulla hankin sen omaksi:) Topoliinon opusintoa odotan palaavaksi, nyt rakentelu ja ralli ovat menneet kaiken edelle, mutta kirjakaverin saan ainakin kerran päivässä pienellä houkuttelulla. 

Juhlien jälkeiset aamut ovat ihania. Rullakampauksen jäljiltä hiuksissa on nukutun yön jälkeen yhä volyymia ja ne saa helposti laitettua uuteen uskoon.


Aamupalaksi voi nauttia picnikiltä jäänyttä, maukkaaksi muhinutta fetapinaattipiirakkaa ja kahvi maistuu asteen paremmalta. Ainakin kaivatummalta.


Jääkaapissa minua odottaa Lushin tuorenaamio joka naamassa heittäydyn hännälleni pojan huoneeseen. Kaappaan legorakennelmien keskeltä Topoliinon kainaloon ja suostuttelen uuden satukirjan pariin…kunhan tuo unikeko vain heräisi :D

Suloista sunnuntaita!

Bianca**


Ei kommentteja: