maanantai 21. heinäkuuta 2014

Syksyn varalle

Ja juuri kun kerkesin meuhkaamaan sisäleikeistä, siirtyi elämä verannalle, siitä viheriölle ja lopulta veteen. Aivan oikein ounastelin; oma piha houkuttelee viettämään päivän aamusta iltaan ulkosalla ja mahdollisuus tähän tarjoutui taasen mökillä.
 Järvivesi oli lämmintä kuin linnunmaito. Jos ei kauhottu siellä, kumottiin sadevesipaljuista kastelukannukaupalla vettä kukille ja kannoille. Uima-asussa olisi ollut liikaa purtavaa paarman pirulaisille, joten pihamaalla meno oli kuin muotinäytöksessä märkien vaatteiden vaihtuessa tiuhaan.

Pikkuautot huristelivat ilmojen halki, pullaa pisteltiin aamupalaksi ja palloa potkittiin kilpaa. Pelasin kuusivuotiasta vastaan futista ihan tosissani enkä saanut yhtään maalia.  Sivistysosuudessa nähtiin mm. Suomalaista ja kansainvälistä pop -taidetta ennen ja nyt ja kaikista pieninkin pönötti kärryissään paviljongista toiseen Serlachiuksen museossa.

Tänäaamuna heräsin 13.5 tunnin yöunilta! Ollaan kruisailtu kahden skootterilla ja maattu rannalla ruskeiden reisien toivossa..Kyllä näillä fiiliksillä jaksaa sitten syksyllä palata sorvin ääreen :)

Polskis

Voimaannuttavia kesäpäiviä!

Bianca**

2 kommenttia:

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Ihana blogi sinulla :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Voi kiitos!! Mukava kun tulit käymään :)