torstai 24. heinäkuuta 2014

Flow

Kerrottakoon ihan aluksi, että kun Topoliino on löytänyt kynsilakan, huulipunan, aurinkorasvan, maalin tai vastaavaa, on se poikkeuksetta päätynyt hänen naamaansa. Erityisesti silmien alue on voideltu huolella. Liiskatut Lancomet ja kirvelystä karjuva lapseni opetti minut lopulta laittamaan meikit ylimmälle hyllylle. Ongelmia ei siis ole aikoihin ilmaantunut ja unohdinkin askartelukaapin auki.  Pojan parkkeerasin sohvalle pädin eteen ja itse painelin suihkuun.  Taannoisesta taidenäyttelystä ehkä inspiroituneena luovuus pakotti poikasen päässä eikä suihkussa melttoavaa mammaa jaksettu odottaa. 

Vessapaperin hän vorosi yhdessä kohtaa ja olinkin varautunut keräämään auki rullatun letkan mutta liimasta en ollut tietoinen.
 "Mitä sinä teet?"
"Askajtejen!"
" Hmm.."

Paperiin oli valutettu varmalla otteella aimoannos liimaa. Päälle läiskitty vessapaperin palasia. 
"Sinä teit kollaasin!!" <3 
Ilmaisuintoa piisasi vielä, joten Flow-lehden kansi sopi sananmukaisesti tähän hommaan. Minä sain hoitaa repimisen, Topoliino tykkäsi tursottaa liimaa. Yllätys;) Eikä sitä paljoa jäänytkään seuraavaan kertaan :D

Poika itse sommitteli ja lopputulos näytti minusta hienolta! Lapsi ei valmiista liioin välittänyt, tekeminen ja prosessi olivat parasta :)

Hyviä flow-tiloja teillekin!


Bianca**