tiistai 3. kesäkuuta 2014

Trikoota ja tuskaaTänään trikoolla kuorrutettuna taistelin Torista ostamani täyssuden ja vanhan raihnaisen sateenvarjoni kanssa. Se sudeksi paljastunut hankinta on matkarattaat joita en viitsi edes kuvata. En osaa päättää kumpi on vaivalloisempaa: kantaa väärään suuntaan haluavaa kaksivuotiasta ja kauppakasseja vai kantaa niitä molempia rattaissa jotka kulkevat väärään suuntaan?!  No, ei se tyhmä joka pyytää vaan.. Saa antaa vinkkejä NÄPPÄRISTÄ ja KEVYISTÄ matkarattaista, joissa mahdollisimman suuri tavaratila alla. Käyttöaika jäänee sen verran lyhyeksi pojan ollessa jo tuon ikäinen, että suuria summia ei viitsisi menopeliin sijoittaa..
Millä te lykitti lapsianne kun haluatte liikkua ketterästi kulkuneuvosta toiseen tai kipaista kaupassa? Entä milloin luovuitte rattaista kokonaan?
Bianca**

2 kommenttia:

Spatz / Kaksin kaunihimpi kirjoitti...

Me käytiin läpi aika traumaattinen matkaratasrikkoontuminen, enkä enää voinut harkita mitään rimpuloita missä on kääntyvät pyörät. Ponyt ovat parhaat! :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Oh dear, kuulostaa ikävältä!! Meninkin heti selailemaan Pony-rattaita netistä, jämerännäköiset ja selkeesti isommalle lapselle kuten toivoin. Pitää käydä testaamassa livenä. Nyt tuleekin hyvää kävelyharjoitusta pojalle kun äiti ei viitsi raahata rattaita mukana kuin pakon edessä :D