sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

The same procedure as every year

Minä en muista enää muunlaisia juhannuksia kuin kuvissa alla. Jos Topoliino ei ulkonäöllään ja ylipäänsä olemassaolollaan antaisi vinkkiä vuosiluvusta olisi vaikeaa sijoittaa kuvat aikajanalle. Juhannukseen on niin pitkään kuulunut äidin pytingit näissä tutuissa mökkimaisemissa, koivut, kukat, auringonlasku, kokko ja saunan kuistilla kuhertelu. Säät ovat vaihdelleet vuosittain. Viime vuonna kokon ympärillä tanssittiin tuubitopeissa, tänä vuonna villapaita ja lasi pari punaista hyvää korvasivat korkeapaineen. Vaikka rakeita ropisi ja vesipisaroita vihmoi saatiin nauttia auringonpaisteestakin. Yläkerran jalkapallostudiosta kuuluivat kotoisat karjahdukset ja serkusten sopuisa leikki loi mahdollisuuden mammojen maailmanparannukselle <3
Kukkia päälle säällä kuin säällä

Aamiaisen valmistusta grillikatoksessaPikkumies jäi vielä mummin huomaan mökkimaisemiin. Vaatehuone vaatisi viikkausta vaan taidan mennä täkkeineni trilleriä tapittamaan. Ehtiihän sitä siivota huomennakin.. :)


Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

...niin ja Topoliinolle lupsakkaa äitivapaata! ;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Hih joo:) Innoissaan jäi touhuamaan serkkujensa kanssa metsän keskelle..tuntuu niin kaukaiselta se vaihe kun en päässyt yksin edes vessaan!