tiistai 24. kesäkuuta 2014

Skootterilla stadissaSkootteri - tuo kirottu kimurantti kiehtova ja kaunis kulkuneuvo. Kuten jo arvannette on minulla ristiriitainen suhde mieheni menopeliin. Annatukseni aika- ja rahasyöpöstä jätän toistaiseksi oikeaan elämään. Teille haluan kertoa eilisen positiivisista fiiliksistä!
Mikään koko perheen juttuhan tämä vespailu ei meillä ole sillä kyytiin sallitaan vain yli 12vuotiaat. Kruisailu kruunaa aikuisten kahdenkeskisen ajan. 

Viimekertaisesta skootteriajosta ja niistä lukuisista vioista vauhkoontuneena vaadin viinilasillisen ennen satulaan nousua. Samalla nappasimme Nepalilaista napaan ja nautimme rauhallisesta ruokailuhetkestä ennen päristelyä. Vaikka vauhtia ja vaaratilanteita on tosiaan ollut on tuossa vanhassa rakkineessa vain tunnelmaa.

 Naksahdukset ja kolinat kuuluvat asiaan. Välillä suljen silmäni ja kuvittelen olevani Roman Holidayssa vaikka päällä onkin parka, maiharit ja toppahanskat. Bensankatku haisee ja keho tärisee. Jännittävää painautua toisen selkään ja rutistaa kun moottori oikein huutaa. Silloin kun Topoliino potki vielä vatsassa vespailimme enemmänkin. Kävimme muunmuassa Espoon Nuuksiossa retkellä. Se oli mutainen reissu se, mieleenpainuva mukavalla tapaa. Eilen ajelimme vain ympäri siistiä Helsinkiä iloiten auringonpaisteesta. Haimme lopulta leffoja ja leipää kotiinviemisiksi. Mies myhäili onnellisena kun ehdotin uutta ajoa tällekin päivälle :)


Bianca**
2 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Minulle tuli tästä mieleen jokin pariisissa kuvattu takaa-ajo leffa, jossa kruisailtiin skootterilla... Johtuneen varmaan tuosta patongista :D

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo patonki tuo mullekin aina Ranska-fiiliksen :D