torstai 12. kesäkuuta 2014

Miten piristää kotiäidin arkea?

No ostamalla lapselle uusia leluja!! Enää ei ehdi lapsi ehdottaa "mennään mun huoneeseen heikkimään" kun äiti on siellä JO. Sanottakoon, että piristystä en ole kaivannut ennen kuin nyt. Olemme ostaneet pojalle ainoastaan yhden lelun, valehtelematta. Pitäisikö tuntea huonoa omaatuntoa? Ei, aisteja stimuloitiin syntymälahjaksi saaduilla härpäkkeillä, serkuilta saaduilla autoilla ja kulkuneuvoilla on kruisattu aina tähän päivään saakka. Vuoden ja kaksi vartuttuaan on saanut lisäksi piristäviä paketteja leikkipuuhiinsa. Meillä on aikalailla leikitty myös ihan oikeilla käyttöesineillä; kaulimella, vilteillä, työkaluilla..

Meidän itse hankkimasta junaratapaketista on ollut hirmuisesti iloa lahjaksi saatujen lelujen ohella tietty mutta näin puolen vuoden jälkeen ÄIDISTÄ alkoi tuntumaan että nyt jotain uutta. Toisin sanoen sen saman sillan rakennus sadannen kerran alkoi hieman huokailuttaa.
Teinkin retken lelukauppaan. Unelmani olisi sellainen nukkekotityyppinen talo, missä asuisi karhuperhe. Tai pupuja. Koalat ja hiiretkin hyviä! Sinne voisi sitten aina täydentää pikkuhiljaa pienenpieniä yksityiskohtia. Joulukuussa vähän enemmänkin!;) Voisi askarrella tilkuista mattoja, jämäpaperista tauluja ja muovailuvahasta murkinaa. Vaatteiden teko vaatisi hieman opettelua, ehkä tuubitopin taitaisin. Hah. 
Punnitsin lopulta Lego lootan ja Sylvanian karhuboksin välillä. Arvatenkin sydän sykki Sylvanian otuksille, mutta pojan innostus autoista ja kulkuneuvoista ylipäänsä sai minut päätymään tähän:Nyt pitää lopettaa, koska poika heräsi päikkäreiltään ja rakentelut jatkukoon :)

Mukavaa päivää teillekin!Bianca**Ei kommentteja: