torstai 19. kesäkuuta 2014

Laturiin


Koulun pihat ovat mainioita energianpurkupaikkoja lapsille! 

Kuin Saunalahden asiakkaat senttejä, päivittelen minä mistä tätä unta piisaa. Olen ollut kuin nukkuneen rukous ja omat päiväunet pitkittyneet parin tunnin mittaisiksi. Tai tiedänhän minä. Äiti-ihmiselle parin tunnin vaje totutusta unirytmistä ja se on siinä. Enää ei tarvita rellestystä, kreisibailausta saati parin päivän valvomisputkea. Ehei. Parin tunnin aikaisempi herätys ja tunnin myöhäisempi nukkumaanmeno ja kanveesi kutsuu pitkäksi aikaa. 
Olemme tasanneet Topoliinin kanssa akkuja koulunpihalla. Minä lähetän matkaan, poika juoksee kentän ympäri ja kotona molemmat ovat valmiita laturiin. Silti lapsella tuntuu riittävän virtaa enemmän.
Odotankin innolla tulevaa viikonloppua ja maaseudun rauhaa..tai mietitäänpäs uudestaan. Paikalla on yksi kovaääninen, kaksi kovin puheliasta, kolme alle 7-vuotiasta, yksi popittaa musaa ja oma nauruni peittoaa biisitkin. Niin ja yhdelle huutaa kaikki kun ei se muuten kuule. Äänimaailmaan voi lisätä vielä kolme vähän väliä mylvivää moottoria ja lasten leikkimoottorisahan, josta kenties kotoisasti kinataan. Saattaapa sauvasekoitin surrata hetkittäin ja vesipumppuhan jylisee jokaisen vessakäynnin jälkeen. Eli unohdettakoon se rauha mutta odottavin mielin yhä. Minusta on ihanaa kun on elämää ympärillä - varsinkin juhannuksena :) 


Mukavaa suvijuhlaa kaikille!


Bianca**

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rentouttavaa juhannusta koko poppoolle! T. Hilma ja muut

Katri kirjoitti...

Kuullostaa ihan täydelliseltä juhannukselta! :) Rentouttavaa lapsivapaata!

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos Hilma, terveisiä sinne :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos! Loman jälkeen sitä tarvitsisi aina toista lomaa palautumiseen, vähän sama juhlapyhien kanssa..Tavallinen arki on kyllä ihaninta:)