perjantai 9. toukokuuta 2014

Valo"kijpeää"
"haamis" eli valmis

Vaikka pimeydestä pidänkin ja hämäränhyssy hivelee omaa sielunmaisemaani on myönnettävä että valolla on virtaa antava vaikutus minuunkin. Siitä kertoo männä viikon hillitön tekemisen meininki, kun aurinko puski kotiin joka ilmansuunnalta. Kokkasin ja leivoin jotain PÄIVITTÄIN. Höyrymopin kanssa heiluin huoneesta toiseen, kun sekin lähti toimimaan. (olin asentanut vähän nurinkurin Glamouretteni. Oikein on hyvä laite, eikä sitten mitään blondivitsejä siellä!!) Suaattaapi olla että jos olisimme olleet terveinä, olisin  puistoillut aamusta iltaan ja kaikki se touhukkuus kotona olisi jäänyt toteuttamatta. Mitä haaskausta! Paljon hyötyä oli siis sisällä jumittamisesta.

Yhtenä sairaspäivänä päädyin leipomaan KEVYEN sitruunaisen juustokakun. Siitä tuli hyvänmakuinen ja tähän vuodenaikaan sopiva. Kinuskikissan blogissa oli ohje jota noudatin ihan sanatarkasti. Paitsi kuten kuvasta huomaa, kiille ja koristeet jäivät tekemättä. Meillä ei juoda mehua eikä kauppaan jaksettu sitä varten lähteä.

Tyhjät sitruunankuoret täytin vielä vaniljajäätelöllä ja laitoin pakkaseen maustumaan tuorekelmun alle. Kauniin pirteä ja helppo jälkiruokavinkki olkaatte hyvät:)

Auringonpaiste on vaihtunut lempisäähäni, sateiseen synkkyyteen. Kulhossa vatsassa on Parrotsin herkkuja ja trilleri työntyy dvd-soittimeen än yy tee NYT. Leppoisaa viikonloppua teillekin <3


Bianca**

2 kommenttia:

Noel kirjoitti...

hahaha kuinka liikkis toi "kijpeää" kuva <3 ihanaihanaihana! ja hyvältä näyttää kakku!

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo hää halus monta kertaa maistaa sitruunaa aina samalla lopputuloksella :D