tiistai 20. toukokuuta 2014

Pastaa ja parsaa

Sammalet ja kuusenneulaset on karisteltu kannoilta ja sujahdettu sivistyneeseen cityelämään. Hienoa, kun on mahdollisuus maisemanvaihdokseen. Tekee hyvää ja virkistää. Luonnon vihreydestä inspiroituneena halusin lautasellekin jotain vihreää. Päädyin parsaan kun se sattui tarjouslaarissa tuijottamaan kutsuvasti. Illallisen toisena lajina pistelimme pastaa, joka oli helppo kaveri vähän enemmän valmisteluja vaativalle vuokaruoalle.

Minusta on mukavaa kokeilla uusia reseptejä ja suunnitella menuita. Varsinkin kun vietämme iltaa miehen kanssa ihan kahdestaan tekee mieli toteuttaa jotain extraa. Pistaasipähkinöillä, fetalla ja persiljalla höystetyt parsat olivat ihan uusi makuelämys. Ohjeen valmistukseen löysin täältä.  

Pasta aglio e olio puolestaan syntyy nimensä mukaisesti pastasta, valkosipulista ja öljystä. Tämä terveyspoliisien kauhuannos on oma henk.koht. lohtu/mättöruokani ja nopeammin nenän alla kuin mikään mäkkäriateria. Paista pilkotut valkosipulit runsaassa oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi, keitä spagetti runsaasti suolatussa vedessä hyvään kypsyysasteeseen. Heitä pannulle ja sekoita. Lisää peperoncinoöljyä päälle. Syö ja kaadu petiin.


Upea väritys taivaalla toi hienon tunnelman loppuiltaan,  ehkäpä liitän kuvat toiselta puolelta kotia tulevaan parvekepostaukseen :)
Lämmintä kesäiltaa ystäväiset!


Bianca**2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ah, noi parsat! Mmmm, vaikuttaa hyvältä. Menee niiden Snickersien kanssa samalle to do -listalle. Kiitti, taas! ^_^

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiva jos innostuit! Pistaasien kuoriminen oli työlästä, mutta senhän voi vaikka vierittää jollekin näppärälle eskarilaiselle ;)