keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lämmöllä

Ihanan tunnelmallinen sää! Tuomen, pihlajan ja vaahteran lehdet vihmovat parvekeikkunoita vasten, kauempana tanssii koivu villisti. Tulee mieleen ne lapsuuden illat, kun myrskyilma oli nousemassa ja äiti kattoi pientä napopalaa kynttilöiden kera television ääreen..kotona, mummulassa, mökillä. Ruudussa taisi pyöriä Kettu tai Kahden keikka ja äiti taikka isä luki minulle aina tekstitykset tunnollisesti ääneen. Lukutaitoinen olin toki jo itsekin, mutten pysynyt ihan tekstien vaihtumisen vauhdissa.(Varmaan tosi rentouttavaa tv:n katselua aikuisille, tsiisus!! :D )

Minäkin laitoin Topoliinon suureksi riemuksi kynttilät palamaan. Hauskinta pojasta on kun saa puhaltaa tikun sammuksiin. (puhallus tosin suuntautuu omaa nenää kohden mutta kuvitelkoot:D)
Mansikoiden ja maapähkinäpuuron jälkeen Matulan virkaa toimitti Mimmi-lehmä. Iskee meidän molempien naurunappulaan. Köllöttelimme kaikessa rauhassa viltin sisällä pitkän ulkoilun päälle. Kertasimme kummityttöni vierailun, kivat leikit ja muut päivän tapahtumat. Muun muassa sen, että kävelin sateen jo piiskatessa ensin kirjastoon, oli kiinni. Sitten toiseen suuntaan kirpparille, sekin kiinni. Ja lopuksi vielä kauemmaksi kahvilaan kirjoituspuuhiin ja arvannette oliko sekään auki.


Unikaverin ja kaikkien petivaatteiden lattialle heittelyn päätteeksi poika nukahti taas kuin kello karvaa vaille kahdeksan. Meillä tämä lakanashow kuuluu nykyään iltarutiineihin ihan ilman draamaa kylläkin. Kunhan vain kerään tamineet takaisin sänkyyn ja ehdotan uudestaan josko saisin peitellä. Sitten saan lentosuukot, halit ja rakkaudentunnustukset. Hyvä näin, kaikki voittaa:)


Nyt otan kirjan käpäliin ja sukellan sota-ajan kuumaan romanssiin Paula Havasteen johdolla. Postauksen kuvituksena Lorenzon uusi ihana merinovillasetti(paita, housut ja kauluri), jotka lämmittävät tällaisina kylmänkoleina päivinä. Ostin Lekmerin alesta, missä -50% edut yhä voimassa :)

Lämpöisiä ajatuksia,

Bianca**

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihania muistoja <3 Ja ihana Pukka-tee alempana... :P Ja kuule, tein niitä sun vinkkaamia "snickersejä" ja olin ihan että :O Miten VOI olla niin hyvää?! :O En tajua, en en. Kiitos siis vinkistä! Mun on pakko tehdä itsekin aiheesta postaus ja jakaa ilosanomaa. :D

Tunnelmallista helatorstaita! Jospa nää säät kohta taas tästä... ettei tarttes kesää kulkea villahousuissa (vaikka ihanat onkin!). :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Tee ihmeessä postaus, kirjaimellisesti HYVÄ kiertämään:) Tunnelmallista helatorstaita sinne!