keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Heitto heinäkuulle


Volterra
Palazzo Pittin puutarhassa
"Per me penne al sugo per favore!"

San Gimignano
The real nectar
Tasangon tytöllä otti matkailu mahasta
Firenze
Viinitiloja ja vannomus
Sokerihiiren paratiisi
Pisan torni

Kun lapsi nukahtaa, mitä tekee vanhemmat? No tilaa huonepalvelun herkkuja suoraan vuoteeseen:)

Pyykit kuivumassa San Gimignanossa
San Gimignano
Monteriggioni

Muutama muistelukuva Italiasta viime kesältä. Ajoimme Abruzzon rannikolta taianomaiseen Toscanaan missä kiertelimme kolmistaan pari viikkoa. Eniten hullaannuin historiallisista vuoristokylistä; mm.Volterra, Monteriggioni ja San Gimignano. Narulla kuivuvat pyykitkin piti kuvata todisteeksi, että myös tuolla eletään ihan tavallista arkea. Keskiaikaisten linnojen ja etruskien rakentamien muurien keskellä. Keskipäivän kuumuudessa ihmisten hiljentyessä koteihinsa tuntui kuin olisi kävellyt elokuvan lavasteissa. 


Bianca**

8 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi ihanaa! Matkakuume/kesäkuume/herkkunälkä iski näitä kuvia katsellessa. <3

Bianca Bernard kirjoitti...

Loppuviikoksi luvattu lämmintä, joten ainakin yksi kaipuu saa helpotusta :)

OceanFront Walk kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia! Selkeästi visuaalista silmää ;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos kiitos, olkoonkin puitteilla paljon osuutta :)

Elina Maria kirjoitti...

Moikka! Tuolta hyvävoittaa blogista vinkistäsi kipaisin tänne! ihania kuvia. Pian tuolla:) meidän neiti 7kk. tuntuu että koko omaisuus lähdössä mukaan:) vaipoista lähtien!! kun liberoita ei ilmeisesti italiassa myydä ja meidän herkkäpeppu ei muita siedä!

Bianca Bernard kirjoitti...

Liberoista en tiedä, mutta Robertsin Borotalcoa (vauvatalkki) suosittelen hankkimaan Italiasta. Litteä pussi ei vie tilaakaan. Tämän postauksen (http://thebernardandbianca.blogspot.fi/2014/01/kylpyrutiineja-ja-suuria-lupauksia.html) lopussa lisätietoa..Mahtavaa matkaa ja hienoja elämyksiä:)

Elina Maria kirjoitti...

kiitos:)
vielä kysäisen, mitä oot mieltä pärjääkö quinny zappeilla vai otetaanko mummolavaunut brion singit mukaan. buggigsia en malta ottaa, jos käy huonosti koneessa. tavaramäärä KAUHISTUTTAAAAA!!

Bianca Bernard kirjoitti...

Meillä oli mukana pelkät kuomulliset matkarattaat (merkkiä en muista kun käytettyinä hankittu ja annettu jo eteenpäin mutta näkyy tuossa kuvassa). Niillä pärjäsi oikein hyvin ja lapsi oli tyytyväisenä suojassa kuumalta auringolta. Liikuimme ympäri Toscanaa vuokra-autolla, johon sai lisämaksusta turvaistuimen joten sellaistakaan ei ollut itsellä mukana. Helposti kuivuvat rievut(aikuisille myös kätevät koska kuuma tulee), wet wipesit ja lapsen oma juomapullo olivat tärkeimmät. (ja sata tuttia :D, jos sellaista syö. Apteekkeja oli välillä vaikea löytää) Paikan päällä (tai kotoa) voi jo hamstrata niitä smuutipusseja, jotka käteviä. Vaihtovaatteita saa olla vauvalle, koska kuumuudessa meidän poikaa ainakin vilvoitettiin kaatamalla vettä päälle tuon tuosta ja sitten hotellilla oli kuivaa vaatetta laittaa ylle. Teidän päikkärirutiineista en tiedä, mutta oma poika ainakin nukkui hyvin noissa vaakatasoon menevissä matkiksissa. Italiassa ravintoloiden ym yleisten vessojen pöntöissä ei muuten ole useinkaan kansia joten älä laske niiden varaan imetyshetkeä tai varaudu seisomaan :) Niin ja mainitsinko jo että siellä on sitten kuuma :D Toivottavasti tästä oli jotain apua etkä kauhistunut enempää:) Hyvä siitä tulee, rennoin mielin vain! Tulehan kertomaan matkakuulumiset kun olette kotiutuneet:)