maanantai 5. toukokuuta 2014

Bianca's beauty corner - ihonhoito

Niin kauan kuin muistan, olen viihtynyt kemikaalio-osaston hyllyjen välissä tuubeja tuoksutellen ja purkinkyljen lupauksia lukien. Ihonhoito on minusta kivaa, uudet meikit ja putkilot piristävät. Tuoksufriikkinä vaadin kosmetiikaltani jotain tuoksua. Apteekin salvat ovat minulle ihan nou nou juuri siitä syystä! Ja samaan hengenvetoon pyrin laittamaan iholle kuitenkin sellaista mitä periaatteessa pystyisin syömäänkin(mm.aloevera!!). Tai ainakin että olisi luonnonkosmetiikkaa.
Listaan tähän omia rutiinejani ja suosikkituotteitani ihon perushoidon saralla. Meikeistä ja hiustuotteista toisella kertaa.

Pesu

Himalajansuolasaippua!
Koska ihoni on haastava, ajattelin aina saippuan sopivan vain niille peruspersikkaposkille joiden ei sen suuremmin tarvitse ajatella hipiäänsä. Sitten puhdistusemulsioni oli ehtinyt loppumaan ja päädyin käyttämään kaapista löytyvää oliiviöljysaippuaa. Päivän, toisen, viikon..ja kuukauden päästä havahduin että olin laittanut ihan turhaa rahaa kalliisiin puteleihin kun saippualla ihoni pysyi priimana! Sitten Ruohonjuuressa tulin hankkineeksi vaihtelua ja päädyin tuohon suolasaippuaan. Ihanaa sekin!

Ihon kosteutus


Luomukookosöljy!
Siitä on moneksi ja yksi oman ihonhoitoni perustuotteita. Mm. meikinpoistoon, hiusnaamiona, vartalovoiteena, kylpyöljynä! Minä käytän sitä ennenkaikkea kosteusvoiteena kasvoille ja vartalolle, aamuin illoin. Sopii niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle, epäpuhtauksille ehdoton! CocoVin luomu kookosöljyä saa ainakin Ruohonjuuresta. Isosta pänikästä riittää pitkäksi aikaa ja sisäisestikin.
(Aloevera-geeli puuttuu tästä listasta, koska se on minulta loppu. Ylistänen sitä kun hankin uuden tuubin!)

Kuorinta

Kahvikuorinta!
Aamukahvin purut vain suodatinpussissa suihkuun kera kookosöljyn(mikä vain öljy tietenkin käy, oman tuoksumieltymyksen mukaan). Suitsait selluliitit pois!
Meinebase-suolakuorinta!
Kirjoittelinkin aiheesta täällä ja edelleen tykkään(vaikka onkin hajuton apteekkituote)! Toisinaan kuorin ihoni suolalla iltaisin ja jätän ilman rasvoja yöksi. Ensin iho tuntuu kuivalta ja tekisi mieli läträtä öljyllä, mutta hetken päästä helpottaa. Aamulla varsinkin on pehmeä iho. Saman voi huomata käsissä, jotka tuntuvat kosteutetuilta suolakäsittelyn jälkeen. Kylpysuolana myös ehdoton, varsinkin jos on aikaa 30min lillutteluun. Tuon se nimittäin vaatii vaikuttaakseen jotain. 

Päivetys


Lavera Faces- summer glow facial moisturizer!
Kasvoille on kivaa luoda vähän tervettä hehkua ja Laveralta olen löytänyt ihanan ja herkullisen tuoksuisen itseruskettavan. Imeytyy hyvin ja kohtuullisen armelias hätäisellekin levittäjälle :) Sarjalla on myös vartalolle tarkoitettu tuubi ja sille samat suitsutukset.Onko Sinulle ihonhoito pakkopullaa vai mieluinen arjen rutiini? Saa myös vinkata ihmetuotteista:)Bianca**


4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hyvin samoilla linjoilla! Aloe-geeli tosin on vielä kokeilematta, mutta eräs ystäväni myy niitä, joten täytyy joskus hommata ja testata. Laveran rasvoista oon kans tykännyt, mutta toi itseruskettava oli uusi - testiin! ^_^

Bianca Bernard kirjoitti...

Aloe-geeli on ihana ja varsinkin kesäksi se kannattaa hankkia. Ehdoton mm.auringonpolttamalle iholle!

Noel kirjoitti...

Mä kirjottelinkin jo sillon aikasemmin, että aika pakkopullaa on enkä siks oo kauheesti käyttänykkään mitään :/ Rakastan tuoksuja, mutta migreenin pelossa käytän mielummin tuoksuttomia. Lushin tuoksuvia saippuoita/kuorintapaloja uskallan käyttää sillon tällön :)

Kookosöljyä pitäis hakea (vaikka vahvasti tuoksuukin?) kun sitä on kehuttu NIIIIIIIIN paljon!

Bianca Bernard kirjoitti...

Kookosöljyn kyllä haistaa, mutta mielestäni se tuoksuna ei ole kovin vahva. Ostat ensin pienen purkin ja jos ei iske kosmetiikkana, voi aina käyttää oliivi/rypsiöljyn tilalla esim. kanaa kokatessa.
Lushin tuotteet on niiin ihania!:)