keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jäätelökausi korkattu!

"Sitten tulee kesä, sitten syödään jäätelöä puistossa". Tuota mantraa onTopoliini toistellut kuluneina viikkoina. Itsepä sitä fiilistelin kerran ääneen keskellä kylmän kalseaa puistoa ja tulin tallentaneeksi muruseni muistiin. Kesä kaksivuotiaalle oli käsitteenä varmaan aika hepreaa. Selvensin että heti kun on lämmin ja ulos voi mennä ilman takkia. Vihdoin voi. Ja lupaus lunastettiin:)
Tiesittekö muuten, että välttyy kivikovalta jäätelöltä, kun avatun paketin laittaa pakkaseen pakastepussissa. Näin kylmä ilma ei pääse kovettamaan herkkua. No more bent spoons ja benkkujenkkua voi vetää odottelematta suoraan purkista! :)

Bianca**

4 kommenttia:

Noel kirjoitti...

Ei vitsi mikä niksipirkka! Ihan loistava, kiitos :)

Kivalta näyttää teijän puistoreissu ja vähänkö Topoliini on tyylikkäänä liikenteessä!

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiva että oli hyötyä:) Onneksi tuli tehtyä puistoreissu, kun seuraavana päivänä sai jo olla pipo visusti korvilla ja takki harteilla.

Katri kirjoitti...

Nyt pitää varmaan käydä ostamassa jätskiä, että pääsee tositoimiin! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kivikova jäde, johon ei uppoa mikään...

Varmaan maistui jäde hyvältä puistossa. :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Ulkona maistuu ruoka kyllä aina jotenkin paremmalta, niin jätskikin! Odotan jo että kunnon piknik-ilmat saapuisivat ja välipalan murujakaan ei tarvitsisi vähään aikaan lakaista keittiöstä:)