lauantai 12. huhtikuuta 2014

Hyvä fiilis tarttuu!

Minusta on kivaa lukea ja nähdä kuvia "täydellisistä elämistä", huolitellut kasvot ja viimeisen päälle asetellut banskuletut blogien aamukuvissa ilahduttavat. Näillä ihmisillä on vaniljantuoksuiset roskikset, ruusunterälehtiä vessanpöntössä ja pyykkinarulla ainoastaan vain valkoisia pyykkejä. Tulee tunne, että noin minäkin haluan.  Onkin ollut hienoa nähdä paljon hyvänolon hypetystä niin blogeissa kuin lähipiirissäkin, innostuu itsekin! Olen lukenut juoksukoulusta, porrastreeneistä ja nähnyt kiinteytystä ihan livenäkin. Hurahtanut meikkileikeistä ja kampauksista veikeistä. Hyvä fiilis tarttuu! Astuin myös mukavuusalueen ulkopuolelle urheilurintamalla ja vein poikaseni uimahalliin. En ajatellut uimahalliasun poikkeavan biitsipukeutumisesta, joten uintireissulle pakkasin nämä biksut. Hieman olin huutomerkkinä keskellä speedoissaan kroolaavan kuntoilukansan. Mutta mukavaa meillä oli! Illalla Topoliino vielä muisteli kuinka sai itse heittää löylyä saunassa, naispaljoutta paidatta ja housuitta ja sitä kuinka vettä meni nenään altaassa:)

Loppuun minun kotirouvalook…tällaisena minä päivät pitkät puunaan kotiani kiiltävän puhtaaksi samalla kun kuivakakut kohoavat uunissa;)


Bianca**

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihana kotirouva, grrrh! <3 ;D Hienosti kirjoitettu. Se on totta miten mukavaa on nähdä ja lukea niistä kivoista jutuista blogeissa. Siinä jotenkin rauhoittuu (pystyy hetkeksi sulkemaan tämän ympäröivän kaaoksen mielestään) ja inspiroituu. Vaikka toki on _välillä_ mukavaa lukea myös niistä kiljuvista kakaroista, pyykkivuorista ja pohjaan palaneesta puurosta... ettei tuntisi itseään täysin outsideriksi. :D

Uimahalli on muuten mullakin totaalisen kaukana mukavuusalueelta, eli hyvä sä! Mä yleensä ulkoistan miehen hommiksi noi uintireissut. :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Totta, niitä alaston totuus-tyyppisiä julkaisujakin tarvitsee välillä toisten kodeista ja naamoista. Blogien valtaisa kirjo onkin huippujuttu; voi tarvittaessa bongata likaiset astiat yhdestä ja täydellisen manikyyrin toisesta :) Hienosti olet vierittänyt uimisen miehelle, mulla on jo tuo ruoanlaitto ulkoistettu että taitaa jäädä tämä harrastus omille harteille(tai tähän yhteen kertaan:D)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit sää oot upea!

OceanFront Walk kirjoitti...

Uulalaa ;) Tottakai, untuvahuiska kädessä pölyjä huiskutellen :D Tosin 50-luvulla (Amerikassa?) taisivat kotirouvat viedä aikalailla tuohon pisteeseen sen homman, kun se oli se ura naisella sillon ja ei ollut kaikkia someja summuita viemässä aikaa :D Stepford wifes forever!

Bianca Bernard kirjoitti...

Voi kiitos kiitos, tyyleillä on hauskaa leikitellä :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Oih muuttaisin 50-luvun Amerikkaan anytime! Vaikka siihen Marilynin naapuriin ;D