perjantai 4. huhtikuuta 2014

Aamunavaus


Muistatteko aamunavaukset kouluajoilta? Minä muistan ainakin yläasteen usein kuolettavan tylsät puheet ja päälle keskusradiosta rätisseet klassiset sävelmät. Haukotus!
Minun aamunavaukseni männä viikolla ovat olleet toista luokkaa ;)
1. aamupalaksi nautittu suklaajäätelöannos kinderlisällä - koska olen aikuinen
2. aamutreeneihin kevein askelin uusilla tossuilla
3. päivän aloitus taivaallisella 75min jalkohoidolla KittyCat- beauty centerissä
4.kalliokiipeilyä Puu-Vallilassa aamutuimaan kun muut vielä nukkuivat
5.aamutarpeisiin maitoa hakiessani Alepassa tarjotut kakkukahvit kaikille asiakkaille
6.hujauksessa kuluneet aamutunnit ystävän leluparatiisissa ja täyshoidossa

Ehkäpä listaan seuraavaksi kohokohtia tulevista illoista..ne lienevät kuvia nukkuvasta lapsesta, leluvapaasta olohuoneesta ja sitä rataa. Taidan jättää väliin. Samuli Putron keikkakin koettiin jo viime viikolla eikä silläkään voi enää meuhkata. Mainitsimpas kuitenkin :P

Mikä teidät saa hymyilemään aamuisin?
Nauttikaa viikonlopun kiireettömyydestä ja tehkää mukavia asioita :)Bianca**

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole kotiäidin elo tylsää...etenkin kun asenne on kohdillaan:)Sinä jos kukaan osaat löytää arjesta aarteita ja tehdä siitä välillä ihanan ylellistä...aika luksusta toi jalkakylpy,eikä huonoja muutkaan.Tänään aamulla hymyn toi huulille ihana ystävä ja hänen pienimies,kiitos!t.Virkku

Bianca Bernard kirjoitti...

<3 Kiitos teille!

Katri kirjoitti...

Ihana viikko, johon mahtui hemmotteluakin! Niin sitä pitää. :) Mua harvemmin aamuisin hymyilyttää... Mutta tänä aamuna kyllä, itse asiassa. Oltiin anopin luona yötä ja kun Viljo kiljahti heräämisen merkiksi, tuli anoppi hätiin ja minä vaan käänsin kylkeä. ;)

Hei btw, onko eilen ollut monessakin Alepassa kakkutarjoilua?! Nimittäin siellä anopin lähi-Alepassa oli just eilen avajaiset rempan jäljiltä. ;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Voi omien unien jatkaminen aamulla on kyllä ihan parhautta! Vaikka sikeää unta ei enää sen kiekaisun tai puuronkeittelykolistelujen jälkeen riittäisikään niin jo se rauhassa herääminen on ihanaa!
Hmm..meidän molemmat lähialepat ovat rempan alla, että kai se on nyt joku buumi. Ainakin täällä pk-seudulla..tai sitten osuttiin vain samoihin avajaisiin hih :)